Szórakozás

Stohl nyáron újra “börtönbe megy”

Új szerepe kedvéért ismét börtönlakó lesz nyáron a színész. Stohl András ugyanis ismét eljátszhatja A Tenkes kapitánya című darab címszerepét Siklóson.

A Hír24 úgy értesült, idén nyáron újra műsorra tűzik a Siklósi Várszínházban A Tenkes kapitánya című darabot, amelyben Stohl András ismét eljátszhatja a címszerepet. A siklósiak mellett Stohl kollégája, Beleznay Endre is nagyon várja már a produkciót.

„Érdekes lesz látni, vajon hogyan hatott Andrásra a börtönlét. A sors iróniája, hogy a Tenkes kapitányában is börtönbe zárják Bucit” – mesélte a híresség, aki azt sem rejtette véka alá, hogy Stohl András nemcsak remek színész, hanem nagyon segítőkész kolléga is.

Stohlra azonban nem csak a siklósiak kíváncsiak. A Hír24 úgy értesült, hogy kedd reggeltől folyamatosan csörgött a telefon a Nemzeti Színház jegypénztárában. Volt, aki egyszerre tíz darab jegyet rakatott el a Stohl nevével fémjelzett Úri muri és a Tartuffe című előadásokra. Egyesek szerint nem kizárt, hogy dílerek vesznek ennyi jegyet, akik tripla áron is kínálhatják a belépőket, hiszen a rajongók vélhetően minden pénzt megadnak, hogy láthassák a börtönből szabadult művészt.


Stohl nagyon kelendő (Fotó: MTI / Kálmándy Ferenc)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik