Szórakozás

Bírósági perre készül a balhés valóságshowhős

Bírósági ügy lett Aranypart Ádám egy évvel ezelőtt történt verekedéséből. A reality szereplő reméli, hogy pénzbüntetéssel megússza a dolgot.

Az Aranypart címet viselő realityből ismertté vált Ádám, sosem volt nyugodt természet. A fiú ugyanis pont egy olyan karakter, aki azonnal megmondja, mi nyomja a szívét. Talán éppen ezért fordulhatott elő egy évvel ezelőtt, hogy verekedésbe keveredett. Ádámot ugyanis felbosszantotta, hogy egyik közeli hölgy ismerését módszeresen piszkálta egy srác. Ádám úgy érzete muszáj közbelépnie. „Egy közeli lány ismerősömet piszkálta a srác, akit szintén ismerek, igaz csak távolról. Még a szobába is bezárta szegényt, s mivel a helyzet kezdett nagyon eldurvulni, jobbnak láttam, ha beavatkozom” – árulta el a Hír24-nek az egykori reality-szereplő, aki tisztán emlékszik az egy évvel ezelőtti esetre.

„Megpróbáltam higgadtan rendre inteni a srácot, de nem ment. Ő egyből agresszívan reagált, s verekedés lett a vége. A kezem megsérült, neki pedig az arca és a foga kapta a legtöbbet” – mesélt az összetűzés részleteiről, melynek következményei is lettek. „Bár nincs szó súlyos testi sértésről, mégis feljelentést tett ellenem az illető. Utólag pedig én is megtettem a szükséges jogi lépéseket” – árulta el Ádám, akinek ügye még folyamatban van. „Elnapolták a tárgyalást, így az ügy márciusban folytatódhat. Úgy érzem, amit tettem jól tettem. A verekedés persze nem kellett volna bele, de ez a srác kis híján nekiment annak a lánynak. Meg kellett védenem” – mesélte az Aranypart egykori szereplője, aki reméli, hogy pénzbüntetéssel megússza az ügyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik