Szórakozás

Stohl András lesz Ambrus Attila? Megszólal az érintett

Tényleg Stohl Andrással szeretnék eljátszatni Ambrus Attilát a Viszkisről készülő filmben? Napok óta erről pletykálnak filmes berkekben, de vajon Stohl András mit szól ehhez?

A hírek szerint idén nyáron kezdik forgatni azt a játékfilmet, amelyik a Viszkis rabló életéről szólna. Azt beszélik, hogy abban a produkció készítői és Ambrus Attila is egyetértenek, ki legyen a film címszereplője. Állítólag a jelöltek közül leginkább Stohl Andrásnak van esélye arra, hogy megformálja a Viszkis karakterét.

„Úgy tudom, hogy Attila egyébként is kedveli Stohl Andrást, mint színészt. Az persze szintén mellette szól, hogy ő is megtapasztalta, milyen a börtönlét, ettől még hitelesebben tudná megformálni a karaktert. Arról nem tudok, hogy tartottak-e már castingot, vagy bárkit felkértek-e a film valamelyik figurájának alakítására, mert mindenki nagyon titkolózik. Nem csoda, hiszen hatalmas reményeket fűznek ehhez a filmhez. Úgy tudom, azt szeretnék, ha minél előbb a mozikba kerülne, hiszen most friss az élmény az emberekben, most még mindenkit érdekel Attila” – mondta a Hír24-nek a Viszkis egyik ismerőse.


Fotó: MTI

Természetesen arra is kíváncsiak voltunk, hogy Stohl András mit szól a pletykákhoz, és egyáltalán elvállalná-e Ambrus Attila szerepét, ha arra tényleg megkérnék. Köztudott, hogy a színész csupán egy interjút adott mióta kijött a börtönből, ám most a Hír24-gyel kivételt tett.

Elárulta, hogy ő is csak a pletykákból értesült a filmről, és arról is, hogy esetleg az ő neve is szóba került. Hivatalosan még senki nem kereste meg. Stohl András egyébként úgy tudja, hogy egy külföldi színész alakítja majd a Viszkist. Arra a kérdésre, hogy egy esetleges felkérésre mit válaszolna, kijelentette: „Színész vagyok, persze, hogy elvállalnám ezt a szerepet.” A híresség arra a kérdésre már nem kívánt válaszolni, szimpatikus-e neki Ambrus Attila, mi a véleménye róla?

Az, amit elmondott, azonban mindenképpen reménykeltő, tehát egyáltalán nem kizárt, hogy hamarosan valóban beülhetünk a moziba egy Ambrus Attila-filmre, amelyben Stohl András játssza a főszerepet, már ha ugye rajta múlik a dolog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik