Szórakozás

Újabb celeb lázad a rendszer ellen

Még a tüntetéstől sem riadna vissza VV Béci, akinek elege van az itthon kialakult gazdasági helyzetből. A realityszereplő közösségi oldalán is nemtetszésének adott hangot.

Elege van az itthon kialakult helyzetből VV Bécinek, aki korábban több, mint százezer forintot bukott a Malév csődje miatt. A rapper ugyanis közvetlenül a Malév csődje előtt foglalta le jegyeit, melyeket a kialakult helyzet miatt át kellett íratnia egy másik időpontra. Így súlyos pénzt bukott el a Londonba, majd később Amszterdamba ellátogató Béci. Talán épp ez volt számára az utolsó csepp a pohárban, s ez vezetett ahhoz, hogy tüntetésre bíztassa rajongóit március 15-én. „Ebben az országban csak a lehúzás megy! De komolyan kiakaszt! Ne arról beszéljünk, hogy szegény Malév hanem, hogy mennyi embert húztak le már megint! Nem megyünk tüntetni?” – írta közösségi oldalán VV Béci, aki követői lelkesedését látva bátor lépésre szánta el magát.

„Okéy!Akkor indítsunk egy oldalt el aminek az lesz a címe, hogy ki jön velem tüntetni!Én leszek Forradalmár!”Szarok” a börtönre, úgyis kijövök!” – osztotta meg felháborodását rajongóival VV Béci, aki végül Prolitika című, rendszert bíráló számát is megosztotta rajongóival. Lehet VV Béci Dopeman nyomdokaiba lép, s ő is felemeli a hangját egy szebb jövő reményében?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik