Szórakozás

VV Seherezádé hatalmasat csalódott

Ezúttal nem egy pasi törte össze a ValóVilág szőkeségének szívét. Most villabéli legjobb barátnőjében, Eszterben csalódott hatalmasat.

Talán nincs még egy olyan realityszereplő, aki annyit csalódott volna a villában, s a való életben, mint VV Seherezádé. A szőke ciklont először olasz párja hagyta el, majd a villa alfahímjének oldalán keresett vigaszt. Ám a VV Gergővel való románc sem tartott sokáig, hiszen Gergő egyáltalán nem gondolta, hogy komoly kifutása lesz majd villabéli összemelegedésüknek. Serit azonban a villalét óta is egyre érik a csapások. „Teljesen kivagyok mióta kiderült, hogy nekem is a rosszabb minőségű, veszélyes szilikont helyezték be” – mondta a szőke ciklon a Hír24-nek, aki alig pár napja szembesült a ténnyel. „Remélem, hamar orvosolják a problémát, mert rettentően nyugtalanít a dolog. Mostanában egymás után jönnek a rossz dolgok” – nyilatkozta VV Seherezádé, akinek nem ez volt az egyetlen csalódása az utóbbi időben.

„Sajnos volt, akikben csalódnom kellett a villalét óta. Ilyen Eszter is. Visszanéztem az adásokat, és világossá vált számomra, hogy sokszor nem volt egyenes hozzám. A szemembe azt mondta, amit hallani szerettem volna, a hátam mögött meg egészen mást” – mesélte csalódottan VV Seherezádé, aki azóta sem beszélt villabéli barátnőjével. „Egyáltalán nem beszélünk, mert nincs miről. Egyszer majd biztos tisztázzuk ezt a dolgot, jó lenne, ha meg tudnánk beszélni. Abban viszont biztos vagyok, hogy igaz barátok már nem leszünk. Nekem alapvetően sok jó barátom van, nincs szükségem felszínes kapcsolatokra” – árulta el a bombaalakú villalakó, aki reméli, hogy életében jobb periódus köszönt be, ennyi rossz széria után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik