Szórakozás

9 kilót fogyott a ValóVilág egykori szereplője

Közösségi oldalán egymást érik azok a bejegyzések, amelyek alapján nagy átalakulásra készül a ValóVilág egykori szereplője.

Az elmúlt hetekben egymást érik az olyan bejegyzések VV Annamari közösségi oldalán, amelyek a megújulásával kapcsolatosak. Bár a villa egykori fura lánya eddig is szívesen osztotta meg élete fontosabb részleteit rajongóival, mostanság egyre több szépítkezéssel kapcsolatos bejegyzés is napvilágot látott a lány közösségi oldalán. „Na helloka! Voltam megbeszélni az új külsőmet! Hétfőtől újra szőke leszek! No meg még sok-sok újjítás is lesz!” – osztotta meg rajongóival a jó hírt VV Annamari, aki alakjára is igyekszik odafigyelni az utóbbi időben. Ezt bizonyítja az is, hogy a fura lány mostanság több fogyasztó kezelésen is részt vett, melyről szintén rajongóinak számolt be először.

„Tyűha! Rendesen kifáradtam! Ma is voltam az alakformáló és egyben fogyasztó kezelésen!” – írta az egykori villalakó közösségi oldalán, ahol azt is elárulta, hogy eddig összesen kilenc kilótól sikerült megszabadulnia. Sőt, a Facebookon Annamari azt sem rejtette véka alá, hogy számos egyéb változás is lesz még a megjelenését illetően. Mindezekről szerettük volna megkérdezni őt magát is, ám ő készségesen bár, de szűkszavúan nyilatkozott a teljes megújulásról. „Valóban lesz egy pár változás a külsőmmel kapcsolatban, de ezekről még nem szeretnék beszélni. Legyen ez meglepetés” – nyilatkozta VV Annamari a Hír24-nek, aki ígérete szerint hamarosan a nagy nyilvánosságnak is megmutatja vadonatúj külsejét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik