Szórakozás

Polipot találtak a magyar színész orrában

Beleznay Endréért aggódnak a rajongói, ugyanis az utóbbi időben többféle egészségügyi problémájáról is cikkeztek. A színész azt mondja, jól van, csak mostanában többet törődik az egészségével, így természetesen azokra a dolgokra is fény derül, amelyekről korábban nem beszélt.

Mint ahogyan arról korábban a Hír24 is beszámolt, Beleznay Endre szemében egy vizsgálat során ütéstől származó hegeket és cisztát is találtak. Szerencsére a vizsgálatok igazolták, hogy az elváltozás jóindulatú, így el tudták végezni az eredetileg is betervezett látásjavító műtétet.
De nem ez volt az egyetlen ilyen jellegű problémája a színésznek. A Hír24-nek elmondta, hogy orrpolipja is volt, amit el is kellett távolítani.


Fotó: TV2

Erre akkor derült fény, amikor a Doktor című show műsorvezetője sportolás közben egyre többször fulladt, amit eleinte egészen másnak tulajdonított. Azt gondolta, hogy az allergiája gyötri, eredetileg emiatt keresett fel egy orvost. Ekkor derült ki, hogy az orrában elváltozás van, amiről azt is megállapították, hogy úgynevezett polip. Bár ennek a betegségnek rossz- és jóindulatú változata is van, szerencsére Beleznay Endréé végül ártalmatlannak bizonyult, ennek ellenére el kellett távolítani. A színész azóta valóban jobban érzi magát, sokkal könnyebben tud levegőt venni.
A hírességtől azt is megtudtuk, hogy a korábbi nyilatkozatáért, amelyben arról beszélt, hogy szeretné kipróbálni a béltisztítást, kapott hideget és meleget is. Többen ugyanis úgy ítélték meg, hogy ilyesmiről nem illik nyilvánosság előtt beszélni. Beleznay Endre azonban saját tapasztalataira alapozva továbbra is úgy gondolja, hogy a megelőzésre igenis fontos felhívni a figyelmet, még akkor is, ha az esetleg egyeseknek nem tetszik. Szerinte az emésztőrendszer állapotáról, vagy éppen a cisztáról, orrpolipról beszélni nem felháborítóbb, mint például fogsort, vagy potencianövelő tablettákat reklámozni, mint ahogyan ezt több híresség is megtette már.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik