Szórakozás

Élőben mosatja át magát a magyar színész?

Belezney Endre újabb elképesztő dologra szánta el magát. A színész úgy döntött, kipróbálja a béltisztítást.

Beleznay Endre szinte minden újdonságot kipróbál, még akkor is, ha az első látásra vagy hallásra kissé bizarrnak tűnik. Ráadásul az is köztudott róla, hogy ellenzi a gyógyszerszedést, sokkal inkább a „vissza a természetbe” álláspontot képviseli. S mivel a közelmúltban új showjának, A doktornak a forgatásán megismerkedett a béltisztítással, úgy döntött, maga is belevág a dologba.

„Általában jól működik az emésztésem, de szerintem egy belső nagymosás senkinek sem árt. Ráadásul külön vonzóvá teszi a dolgot, hogy a béltisztítás közben a rendelő ablakából épp az egyik stadionra látok, így miközben átmosnak, még meccset is nézhetek” – mondja a színész, aki azt tervezi, hogy bejelentkezik a béltisztításra.


Beleznay Endre (Fotó: MTI / Kollányi Péter)

Arról egyelőre még nem döntött, hogy szeretné-e az eljárás közben egy speciális szerkezeten keresztül végignézni, mi történik a szervezetében, erre ugyanis szintén lehetősége lesz. Azon is gondolkodik, hogy bélátöblítését esetleg egyenesbe közvetíttesse, hogy valamelyik csatorna percről percre beszámolhasson megkönnyebbüléséről – viccelődött a műsorvezető.

A népszerű színész azt is leszögezte, annak ellenére, hogy mostanában viszonylag sokat lehet hallani az egészségügyi gondjairól, nem halálos beteg és nem is lerobbantabb, mint általában a kortársai, csupán arról van szó, hogy jobban figyel az egészségére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik