Szórakozás

Úton Rubint Rékáék negyedik gyermeke?

Joshi Bharat szerint jövőre akár meg is foganhat Rubint Rékáék negyedik gyermeke! A TV2 sztárja Zalán születését is megjósolta - tegnap újra találkozott Schobertékkel.

A TV2 UpDate Konyha című műsorának vendége volt Joshi Bharat, aki mindamellett, hogy két fantasztikus étel elkészítésében is közreműködött, távozása előtt kénytelen volt tollat ragadni. Rubint Réka és Norbi alig két évvel ezelőtt fordult először Joshihoz, hogy kiolvassa nekik a számokból, bővülhet-e még a fitneszcsalád.
”Gyakorlatilag megjósolta Zalán érkezését, és azt is, milyen hatással lesz majd az életünkre” – mondta Réka a Hír24-nek. – „Minden gyermek más, mindegyiket másért lehet szeretni, de ugyanúgy, ugyanolyan intenzíven. Norbival az utóbbi időben sokat beszélgetünk a gyermekvállalásról, és ő azt mondta nekem, egy kislánynak még nagyon örülne a jövőben. Mert bár minden gyermekét szereti, apaként az a fajta szeretet, amit Larától kap, valamiért nagyon más. Így kaptam az alkalmon, és újra megkérdeztem Joshit, ha már vendégül láthattuk. Megdöbbentett, hiszen gyakorlatilag ugyanazokat mondta, mint Zalán születése előtt” – mosolygott Réka.

<

Joshi szerint nem is véletlenül, hiszen a számok tükrében nagyon is benne van egy negyedik gyermek érkezése Schoberték életében, így nem is véletlen, hogy foglalkoztatja őket a gondolat.
”Számmisztikailag ez év áprilisa és júniusa között lesz ideális, hogy megfoganjon a gyermek. Norbi és Réka születésnapja között, és 2013-ban jöhet majd a világra. Amennyiben így lesz, az ő élete sorsszerűen illeszkedhet majd a család életébe” – magyarázta Joshi. A jelek szerint tehát újra bekopoghat majd a gólya Rékáékhoz, de hogy fiú, vagy kislány lesz-e az új családtag, azzal egyelőre nem érdemes foglalkozni. „Joshi szerint a gyermek lelke dönti majd el, fiú, vagy lány szeretne-e lenni” – magyarázta Réka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik