Szórakozás

Rubint Réka értékrendjét támadják nyílt levélben – Tudatos élet vagy felszínesség?

Bár a legnagyobb közösségi portálon egyre nagyobb Norbi és Réka rajongótábora, még mindig a legmegosztóbb magyar hírességek közé tartoznak. Fanatikus követőik egyetlen szavukra a kútba ugranának, másokat pedig rettenetesen idegesít minden megnyilvánulásuk.

Rubint Rékának írt nyílt levelet tett közzé Facebook-oldalán Schobert Norbi. A levél szerzője – amelyben egyébként Réka egyik posztjára reagál –  a házaspár értékrendjét veszi górcső alá, ugyanis úgy véli, Schoberték túlságosan nagy hangsúlyt fektetnek a testükkel való törődésre, a külcsínre, melyek mellett a belső értékek elsikkadnak.

“Remélem testének formálása a továbbiakban is maximálisan fog sikeredni, ahogy Ön ezt megálmodta. További sok sikert a popsi alakításhoz, az igazi nőknek pedig csak annyit üzenek, hogy ez nem a teljes világ, el ne higgyék. Öleljék át akit szeretnek, ne foglalkozzanak hány ráncot, vagy gödröcskét mutat a combon a tükör, nevessenek bele a világba és örüljenek a napfénynek és annak, hogy van kit szeretni, van aki szereti, és annak, hogy látnak, éreznek. Nem fontos a szolis bőr, a frissen manikűrözött köröm és igenis mindenki szép, aki lebüfizett pólóban ad reggelit a gyerekeinek kócosan” – olvasható a levélben, amelyre Norbi és a facebookos update oldal követői is reagáltak.

“Elküldték nekem is ezt a cikket. Réka reggel 6-kor kel. Reggelit készít a kicsiknek. Előtte éjszaka is felkel a legkisebbhez. Elviszi őket az oviba, suliba. Utána fut vagy tornázik. 10 órától már tárgyal, forgat stb. Délután elviszi őket sportolni, vagy egyéb közös programra. Este tornát tart 400 háziasszonynak. Hazajön, vacsorát főz, fürdet stb. Jómagam nem “kamatyoltam félre”, de tényleg volt mélyponton már a kapcsolat. Örülök, hogy a büfis, kócos, karfioloscombú háziasszonyokért, akik nem sportolnak rajong a férjük. A Réka formájúakért még jobban rajong elhihetitek. A célokat sohasem a zéróhoz kell igazítani. Ezt a cikket olyan írta, aki a saját hülyeségét rendszerré avatja és meg is tapsoltatja magát benne. Kinek a pap, kinek a papné….” – írja Norbi.

Az életmódszakember postját – ahogyan az lenni szokott – rengeteg hozzászólás követte. Fanatikus rajongók egyenesen Réka küldetéséről beszélnek (“Az égvilágon semmit nem értettek meg Réka küldetéséből. Sajnos. Mintha nem is egy nyelvet beszélnénk…Olyan dolgokra figyelnek, ami csak körülmény, s a fontosat pedig egyszerűen kihagyják, elmennek mellette….” – olvashatjuk), és Norbival együtt úgy vélik, hogy aki nincs topformában, esetleg nem talpig sminkben várja haza esténként férjét, az igénytelen és előbb-utóbb szembesülnie kell azzal, hogy párja más, (“Réka formájú”) nőkre kacsingat. Meggyőződésük, hogy a Schobert házaspár nézeteivel  csupán elhanyagolt, zsíros hajú, elhízott családanyák nem értenek egyet, akikből az irigység beszél. Ezzel együtt bőven akadtak, akik a nyílt levél szerzőjével értettek egyet.

“Kedves Norbi! Neked tényleg csak ez a két véglet – a te feleséged, illetve a “lebüfizett, kócos, karfiolos combú” – nők léteznek? Szánalmas! Egyébként, ha már itt tartunk, nem veszitek észre, hogy ti gyaláztok embereket a legjobban, azzal, hogy szerintetek mindenki, aki nem a ti táborotokat erősíti, büdös, ápolatlan, irigy stb” – írja egy hölgy Schobert Norbi bejegyzése alá.

A nyílt levél szerzője leszögezi, az, hogy kinek, mi jelent értéket, nagyon egyéni. Ahogy Norbiék, úgy természetesen ő is állást foglal. “Én csak sajnálni tudom azokat, akik az ágyból kipattanva rohannak a fürdőszobába, hogy puccba vágva várják uruk és parancsolójukat, ezzel egy álarcot húzva magukra. Vagy pedig csak közönségesek és felszínesek” – vélekedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik