Szórakozás

Mégsem kerül képernyőre a legújabb magyar celebshow?

Több mint másfél éve áll az RTL Klub raktárában Delhusa Gjon társkereső műsora, amiről továbbra sem tudni, mikor kerül képernyőre. Az illetékesek titkolóznak, a pletykák meg egyre vadabbak.

Mióta az RTL Klub hivatalosan is elárulta, Benkő Dániel sikeresnek ítélt feleségkereső showja után Delhusa Gjon is lehetőséget kapott arra, hogy nézők milliói előtt találja meg élete párját, természetesen elindultak a találgatások. Főként arról, mikor indul a reality. Erre vonatkozólag már többféle variáció is felmerült, többek között 2011 ősze és az idén március is. Egyelőre azonban egyik időpont sem bizonyult igaznak.

Arról is számos hír keringett, miért nem tűzi műsorra az RTL Klub a zenész show-ját. Egyesek szerint elképzelhető, hogy nem úgy sikerült, ahogyan azt eredetileg tervezték, de ezt a csatorna cáfolta. Kijelentették: a produkció minőségével semmi probléma nincs, a műsor jó lett.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Aztán arról kezdtek suttogni, hogy Alekosz ütötte ki a nyeregből Delhusát, ami logikusnak tűnik, hiszen a görög a ValóVilág negyedik szériája után szintén társkereső műsort kapott, akárcsak annak idején a lantművész. Lehet, hogy az RTL Klub úgy érezte, a nézőknek elegük van már a celebes társkeresőkből, ezért döntöttek úgy, pihentetik Delhusa show-ját? Kérdés persze az is, valóban ez volt-e az ok, vagy sokkal inkább a VV5 miatt tolták el ismét a zenész műsorát? Erre vélhetően sosem kaphatunk korrekt választ.

A Hír24-et természetesen továbbra is érdekli Delhusa Gjon műsorának sorsa, így Kolosi Péter programigazgatót arról faggattuk, mikor kerül a reality képernyőre. Kolosi Péter nagyon diplomatikusan csupán annyit válaszolt: ők már tudják, mi történik a műsorral, de arról egyelőre nem kívánnak beszámolni.

Delhusa Gjon sajnos nem vette fel a telefonját, de korábban azt mondta, nagy örömmel fogadta, hogy az RTL Klub kameráinak kereszttüzében kereshet magának párt. Azért, hogy a legjobb formáját hozza, még edzeni is elkezdett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik