Szórakozás

Titokzatos betegséggel küzd Delhusa lánya

Amerikai orvosok próbáljál kideríteni, milyen betegséggel küzd Delhusa Gjon nevelt lánya, Andrea.

Néhány hét alatt csontsoványra fogyott Delhusa Gjon nevelt lánya. Andreában semmi nem maradt meg, magas láza volt és erős fájdalmakra panaszkodott. A 17 éves lányt kórházba szállították, ahol először vakbélgyulladásra gyanakodtak, de kiderült, nem az a baj.

“Andi ma már otthon lábadozik, ám arra nem sikerült fényt deríteniük az orvosoknak, hogy mi lehet a súlyos vérszegénység oka” – mesélte Delhusa Gjon. A zenész azt is elmondta, hogy nemsokára turnéra indul, New Yorkba, ahová magával viszi nevelt lányát is, hátha az amerikai orvosok kiderítik, milyen betegségtől gyengült le ennyire Andi szervezete.

Gjoni arról is beszélt, hogy bár igaz, Andi nem mindig táplálkozott rendesen, de annyira nem evett keveset, hogy az indokolja állapotát. “Néha azért elkaptam, hogy egész nap csak egy almát evett” – tette hozzá.

A betegség kapcsán a kamaszlány és édesanyja, Delhusa volt párja, Erős Melinda viszonya is javult. Anya és lánya viszonya korábban annyira nem volt felhőtlen, hogy a lány azt választotta, hogy Gjoni nevelje tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik