Szórakozás

Újra pofára ejtik az RTL Klub sztárját? Ez már ciki

Vajon tényleg műsorra kerül jövő év elején Delhusa Gjon ezer éve leforgatott műsora, vagy ismét dobozban marad? Meddig hitegeti még a csatorna az énekest, na meg a nézőket?


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezer éve leforgatta az RTL Klub Delhusás párkereső műsorát, amely állítólag egészen más, mint amilyen annak idején a Benkő feleséget keres című produkció volt. Úgy hírlik, hogy már a VV4 előtt is műsorra akarták tűzni, de aztán inkább gazdasági megfontolásból dobozba került. És aztán ott is maradt, ugyanis a csatorna a bombanézettségű VV4-et egy újabb szériával akarta megfejelni. Jelenleg úgy tűnik, jól döntöttek, ugyanis az ötödik széria is nézettségi rekordokat dönt.

Gjoni ezzel valószínűleg még akkor sem tudta volna felvenni a versenyt, ha reggeltől estig szexel saját társkereső műsorában. Ráadásul ő erről hallani sem akar, a műsor intelligens, látványos és roppant szórakoztató lesz – állítja. A produkciót állítólag a jövő év elején végre láthatjuk is, vélhetően akkor, amikor véget ér a ValóVilág. De mi van akkor, ha az RTL Klub nem tud elszakadni a valóságshowtól, és a hatodik szériát is elindítják? Gjoni akkor továbbra is várakozó állásponton marad?

Az énekes a Hir24-nek elmondta, a csatorna saját hatáskörében dönt arról, mikor adják le a műsorát. Ugyanakkor ő is úgy tudja, hogy jövő év elején láthatjuk majd az I Love Gjoni című műsort, amely 10 epizódból áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik