Szórakozás

Delhusa válthatja a VV5-öt

Másfél éve dobozban várt a nagy lehetőségre Delhusa társkereső műsora, mely rövidesen végre képernyőre kerülhet.

Benkő Dániel sikerén felbuzdulva szinte azonnal felhívást intézett a tévénézőkhöz az RTL Klub: keresték azokat a hölgyeket, akik Delhusa Gjonban látták a hímek alfáját és omegáját! Az I Love Gjoni reklámszpotjai jó időre ellepték a csatorna képernyőjét, a műsor azonban csak nem került adásba. Mindennek másfél éve, szakmai berkekben pedig már arról is pletykáltak, Gjon hódításait talán soha nem tűzik műsorra – tévedtek.

A Hír24 információi szerint, ahogy véget ér a ValóVilág 5, Delhusa Gjon és Fekete Pákó veszi fel a kesztyűt a nézettségért folyó harcban. RTL-es informátorunk szerint ráadásul az első négy rész már megvágva várja, hogy adásba kerülhessen. Delhusát hiába kerestük, hogy megkérdezzük a birtokunkba jutott belső információkról, határozottan elutasította a válaszadást. Kérdéseinket azonban eljuttattuk az RTL Klub sajtóosztályának, de egyelőre a csatornánál sem kívántak reagálni a témára.

Más kérdés, hogy a műsorban szereplő hölgyek az elmúlt másfél – lassan két – évben feltehetően egy percig sem vártak a párválasztással, és úgy tudjuk, azóta többen is párkapcsolatban élnek, talán egy valaki még a boldogító igent is kimondta már szerelmének. Nem beszélve arról, hogy az eltelt két éve akár arra is elegendő, hogy a szereplők jelentős külső változásokon menjenek át. Hogy hogyan küszöbölik majd ki a csatornánál az ezzel kapcsolatos kommunikációs problémákat? Elképzelni sem tudjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik