Szórakozás

Bajban a VV lányai

Sem VV Seherezádé, sem Kinga, de még VV Dya sem érzi úgy, hogy képes lenne egy komoly kapcsolatra. A lányok sokat csalódtak az utóbbi időben, s férfiundoruk a villa csak erősítette.

Úgy látszik, aki beköltözik a villába, annak nem sok esélye van arra, hogy a villalét után normális emberi kapcsolatokat építsen ki. Különösen így van ez a párkapcsolatok terén, ahol a legutóbbi széria hölgyeményei közül nem sokaknak jött össze villa utáni boldog élet. Talán az egyetlen, valóban normális párkapcsolatot létesítő VV Annamari, aki nem sokkal a show után esett szerelembe. A fura lány azóta is együtt is él párjával, akivel felhőtlen a boldogsága. Hasonló cipőben jár VV Eszter is, aki úgy érzi, egy hónapja tartó kapcsolata olyan erős, hogy még egy babát is elbírna. Dr. Eszternek azonban mégsem teljes a boldogsága, hiszen folyamatosan ingáznia kell a főváros és párja vidéki otthona között. Mindez nagyban megnehezít kapcsolatuk gördülékenységét.

Sokkal nagyobb gondokkal kell szembenéznie VV Veronikának, aki villatársával Cristofellel bútorozott össze. Az erősen plasztikázott lány, hol viharos gyorsasággal készül az esküvőre, hol pedig a magányra, melyet egy hirtelen jött veszekedésből adódó szakítás alapoz meg. A fekete amazon és a kubai csődör kapcsolata igazi brazil szappanopera, s még maguk a szereplők sem tudják, hogy happy end vagy sírás lesz-e a vége a közösen írt regénynek. Ezzel ki is merült a kapcsolatra lelő villacicusok száma.

VV Seherezádé, Kinga és Dya ugyanis továbbra is a szinglik táborát gazdagítják. Seherezádé úgy érzi, esély sincs arra, hogy normális pasit találjon. „Először egy óriási csalódással találtam szembe magam, hiszen Claudio váratlanul hagyott el a villalétem alatt. Aztán jött a Gergő féle csalódás. Kezdem azt hinni, hogy nem létezik megbízható, normális férfi, akivel hosszú távra lehet tervezni” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Sehi, aki most egyáltalán nem gondolkozik azon, hogy becserkésszen egy pasit. Ahogy a másik szőkeség VV Kinga sem.

„Nem foglalkoztat ez a dolog. Van elég dolgom, jól érzem magam így. Persze ha jön egy mindent elsöprő nagy szerelem átadom magam neki, de csak azért, hogy legyen valakim, nem fogok kapcsolatba” – osztotta meg érzéseit VV Kinga, akinek villabéli legjobb barátnője, VV Dya hasonló véleményen van. „Shadival lezártuk a kapcsolatunk. Aztán jöttek a Fecó irányába táplált érzések. Azt hiszem ennyi elég volt, most inkább szingliként tengetem majd a napjaim” – mondta az amazontestű lány, akinek utóbbi kapcsolata sem volt hosszúéletű. Vajon a ValóVilágok történetében lesz valaha olyan lány, aki révbe ér és megtalálja az igazit, vagy a villalét kudarcra ítéli mindannyiuk szerelmi életét?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik