Szórakozás

Miattuk sírnak a nők

Sok tinifiú ábrándozik arról, hogy minden útjába kerülő nőt az ágyába visz. Néhány híres férfiú viszont valóra is váltotta hasonló álmait.

A sztárokról sokan gondoljuk azt, hogy bárkit megkaphatnak. Ez azonban csak egyesekre igaz, és most összegyűjtöttük a legtöbb trófeával büszkélkedő szívtiprókat. A lista adatai maguktól a résztvevőktől származnak, szóval nem hivatalos számlálóbiztos állította össze a gerincre dobott hölgyek számsorát.

Jack Nicholson: 2000 – A gyilkos tekintetű ikon a mai napig bőszen vadászgat, így ez a szám azóta nőhetett, hogy utoljára libidóját promótálta egy interjúban. Jack fénykorában egyszerre több nőt is elcsábított.

Ilie Nastase: 2500 – A hétszeres Gran Slam győztes teniszkarrierje során minden város kínálatát alaposan feltérképezte, amerre csak járt. Amire volt huszonnégy éve. Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy Ilie saját számításai szerint csupán 8-900 skalppal rendelkezik. Az életrajzírója viszont legendásabbá akarta tenni, ezért kicsit kozmetikázott a számon.

Engelbert Humperdinck: 3000 – Az angol énekesnek már a nevében is benne van, hogy szeret benne lenni a jóban. Idén ő képviseli országát az Eurovízión, ahol lehetősége lesz kicsit nemzetközivé tennie a rekordját, mivel eddig főleg a Ködös Albionban alkotott. Persze az kérdés, hogy a mostani külsejével mennyire nyerő még a gyengébbik nemnél.

Julio Iglesias: 3000 – Nála nincs kérdés. Sok kétség ugyanis nem fér hozzá, hogy ezzel a hanggal és arccal bárkiről leszedte a bugyingót, akár egy pillantással is.

Gene Simmons: 4600 – Ugye mindenki látta már a nyelvét? Kérdések itt is törölve. A természet adta adottságai mellett pedig a KISS magyar származású urának bankszámlája sem elhanyagolható tényező. A vagyona ugyanis felbecsülhetetlen. Viszont gyerekei anyja oldalán lenyugodott, így a szám stagnál egy ideje.

Charlie Sheen: 5000 – A drogos színész mondhatni befizette magát a listára, a nála megfordult nők többsége ugyanis hivatásos volt. Erre a teljesítményre pedig így mindenki képes lenne, aki hasonló vagyonnal rendelkezik, és nem sajnálja ilyesfajta örömforrásokra költeni.

Warren Beatty: 12775 – Állítólag az össze hölgyről feljegyzést készített, akivel dolga volt, ezért ennyire pontos a szám. Ha pedig elhisszük, hogy fiatalabb korában mindenre ráugrott, ami mozgott és a lába között lyuk volt, akkor talán még elképzelhető is a teljesítménye. Annette Bening viszont megzabolázta – az utóbbi években. Mert a színésznőt is rendszeresen csalta, ha alkalma nyílt rá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik