Szórakozás

Halálos veszélyben volt Jennifer Lopez

Tucatnyi híresség repült, tudtán kívül, halálos veszélyben. Köztük volt Jennifer Lopez is.

Óriási bajba kerülhet a Crystal Air Aviation, ha beigazolódnak a cég egyik volt alkalmazottjának állításai. George Thomsen idén ősszel került a magángépeket bérbe adó légitársasághoz, mint vezető pilóta. Ám hat hét után már fel is mondott, mivel arra akarták kényszeríteni, hogy egy rossz állapotban lévő géppel repüljön.

Egyik Gulfstream 4-esükön ugyanis nem működött a navigáció és az időjárás előrejelző rendszer sem. Sőt egy alkalommal majdnem felrobbant a gép, miután az üzemanyag csövekből a repülő alá folyt csaknem a tank teljes tartalma. Így az bármikor lángrakaphatott volna. Thomsen minden egyes problémáról beszámolt a feletteseinek, akik egy centet sem akartak ennek ellenére javításra áldozni, mivel akkor a gép több napra, vagy akár hetekre is kiesett volna a munkából. Inkább meghamisították a jelentéseket a rutinellenőrzéseket követően.

A magyarázat egyszerű. A repülni óhajtó sztároknak ugyanis nem lehet nemet mondani, mert akkor máris mennek a konkurenciához. Bár valószínűleg ez most is be fog következni, hiszen, ha a pilóta mondandója igaz, akkor egy éven keresztül játszott a társaság utasaik és alkalmazottjaik életével. Köztük olyanokéval, mint Jennifer Lopez, a Red Hot Chili Peppers tagjai, Charlie Sheen, vagy éppen a Miami Heat kosárlabdacsapatának félistenként imádott sztárja, LeBron James.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik