Szórakozás

28 év után elvette feleségül a Playmate kedvesét a magyar szupersztár

Több ezer nő után végre akadt egy, akivel tényleg komolyan gondolja az együttlétet a KISS vezére, Gene Simmons, és oltár elé is vezette Shannon Tweedet.

Akik nem KISS rajongók, azok is tudnak jó néhány dolgot Gene Simmonsról. Például, hogy a magyarságát kevesen vállalják nála büszkébben, hatalmas nyelve van, vagy ha gitár kerül a kezébe, akkor olyan, mint egy isten. De talán a legfontosabb, hogy életidegen számára a hűség és a monogámia. Legalábbis az volt eddig. Szombaton ugyanis családja és barátai körében oltár elé vezette Shannon Tweedet.

A páros lakodalma mondhatni időszerű volt, hiszen huszonnyolc éve élnek együtt, ami Gene számára tökéletesen kimerítette az elkötelezettség fogalmát. Egészen nyárig, amikor is elgondolkozott azon, hogy a körülbelül négyezer-hatszáz hódítása közül egyet sem szeretett, és nem is akart igazán soha, kivéve Shannont, aki minden félrelépését elnézte. Így megkérte az egykori Playmate kezét, mostanra pedig már az igeneket is kimondták.

Azonban elképzelhető, hogy a zseniális gitáros eddigi életfilozófiáját nem csupán a szerelem döntötte romokba, ugyanis az A&E csatorna egy lélegzetelállító összeggel támogatta meg a rockert, hogy családja életét lefilmezhesse. A reality nézettségének pedig feltehetően igencsak jót tesz majd az esküvői rész. Simmonsról pedig érdemes tudni, hogy legalább olyan jó üzletember, mint amennyire jó zenész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik