Kultúra

Végül a metró nyírta ki Charlie Sheen figuráját

Vége a hónapok óta tartó találgatásoknak. A Két pasi - meg egy kicsi új évadának első részéből végre kiderült, hogy végzi Charlie Harper.

Az új évad premierje John Cryer, azaz Alan Harper jelenetével nyitott: Charlie Harper sorozatbeli fivére éppen bátyját búcsúztatta. “Szomorú nap ez mindannyiunknak” – hangzott el, mire a gyászoló tömegből egy női hang megjegyezte: “Csak a magad nevében beszélj”.

Chuck Lorre, a sikersorozat író-producere ezzel bosszút állt Charlie Sheenen, aki az utóbbi években botrányos viselkedésével okozott nehézségeket a CBS csatornának. A színésszel végül olyannyira elfajult a kapcsolat, hogy kirúgták a produkcióból.

Sheen jelenleg jogi vitában áll a gyártókkal. A színész epizódonként 1,2-2 millió dollár közötti összeget keresett, ezzel a legjobban fizetett televíziós személyiség volt, és most százmilliós összeget követel szerződésszegés címén, igaz, az utóbbi időben békülékenyebb hangot ütött meg korábbi kollegáival, és sok sikert kívánt a sorozat most kezdődő évadához.

A CBS csatorna hosszú évek óta futó szériájába Sheen helyett Ashton Kutcher személyében érkezett új szereplő. Ő egy internetmilliárdost alakít, aki megveszi a Charlie Sheen által megformált Charlie Harper házát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik