Szórakozás

Kigolyózták a bevállalós magyar valóságshow-sztárt

A tegnapi párválasztó ceremónián Éden Adriennek kellett távoznia az Édenből. A lánynak hatalmas önbizalma lett a veszte.

Talán maga Éden Adrienn se számított arra, hogy ilyen gyorsan távoznia kell az Éden Hotel mexikói luxusparadicsomából. A csábítóként érkező lány úgy gondolta, még hosszú hetekig élvezheti majd a festői szépségű környezetet, ám csalódnia kellett. Adrienn csábítóként érkezett az Édenbe, ahol azt a feladatot kapta, hogy a csütörtöki párválasztó ceremóniáig mindenképp találjon magának párt.


Fotó: Viasat3 / Nánási Pál

A lány hatalmas önbizalommal vetette bele magát a vadászatba, és éppen ez lett a veszte. A fiúk ugyanis túl rámenősnek találták a modellként dolgozó lány stílusát, így a tegnapi párválasztó ceremónia alkalmával ki is golyózták őt a játékból. Az első párválasztó ceremónián a lányok választottak maguknak társat. Éden Máté két hölgy szívét is megdobogtatta, hiszen Edina és Adrienn is harcba szállt a kegyeiért. A fiú választása azonban egyértelmű volt, s végül Edinát választotta, akivel egyébként is egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Így Adriennek kellett távoznia az Édenből, aki nyugodtan, ám mégis csalódottan vette tudomásul, hogy csúnyán felsült nyomulós taktikájával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik