Szórakozás

Kizárják az Éden Hotel pofozkodó vadmacskáját?

Egyre fokozódik a feszültség Szandra és Kristóf között.
Kapcsolódó cikkek

Niki és Dani, az előző napi fogpiszkálós játék nyertesei randira mehettek, hogy megbeszéljék a problémáikat és rendezzék kapcsolatukat. A randevún azonban nagy meglepetés érte őket, megjelent ugyanis a játékot önként feladó és ezzel barátját megmentő Ádám. A három fiatal így lehetőséget kapott arra, hogy rendezzék konfliktusaikat. A randin egyértelműen kiderült, hogy Niki hibája, hogy Ádám kiesett, hiszen, ha elmondja nekik Szandra tervét, akkor Dani nem állt volna a lány mögé. Ádámnak sikerült rávennie a lányt, hogy győzze le a sértettségét, mert az egyetlen esélye a bent maradásra, ha Danival van.

Miután visszatértek a randiról Niki és Dani megegyeztek, hogy csak Alíznak és Kristófnak mondják el, hogy találkoztak Ádámmal. Kristóf úgy érzi, hogy Niki még mindig nagyon gyenge, sokat kell foglalkozniuk vele, hogy biztosak lehessenek benne, hogy megint velük van.

Este a játékosok levelet kaptak: közösen kell Éden rap-et írniuk és előadniuk, amiben megfogalmazhatják, hogy mit szeretnek és mit nem az Édenben. Nem igazán készültek rá, inkább csak freestyle-ban adták elő, de nagyon jót buliztak, ami mindenképpen jót tett a feszültségeknek. Olyannyira, hogy Szandra megpróbált közeledni Kristóf felé, felajánlotta, hogy nem szekálja a fiút a játék végéig, de valójában egyikük sem gondolta komolyan az egyezséget. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Kristóf és Dani éjjel megint cselt szőttek. Amikor mindenki lefeküdt, lementek és összeszedték az elpusztult bogarakat, aztán bemásztak Szandra fürdőszobájának az ablakán és beleszórták őket a neszesszerébe.

A mai adás előzeteséből az is kiderült, hogy a feszültség a két játékos között csak tovább fokozódott: a futballedzőnek sikerült annyira felbosszantania a lányt, hogy az egy hatalmas pofonnal „hálálta meg” a fiú piszkálódásait. Hogy milyen következménye lesz az incidensnek, a szerda este kiderül…

A teljes adást itt megnézheted!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik