Szórakozás

Robbant a bomba az Éden Hotelben

Robinak távoznia kellett a Hotelből, így már csak 5 játékos küzd a 25 milliós fődíjért.

A valóságshow lassan a végéhez közeledik, alig 4 nap van hátra a játékból, így érthető, hogy a hangulat is egyre feszültebb. Ezen nem sokat segített, hogy a döntő hete rögtön egy bombás játékkal kezdődött.

Lindának, Robinak, Alíznak, Kristófnak, Nikinek és Daninak páronként 10 percet kellett együtt tölteniük az időzített szerkezettel, majd a gongszó végén át kellett adniuk a bombát egy másik párnak. A taktikának nagyon nagy szerepe volt, hiszen jól tudták, akinél felrobban a szerkezet, az veszélybe kerül. A játékot Robiék kezdték és náluk is fejeződött be, hiába gondolkodtak és húzták az időt, a bomba végül az ő kezükben robbant. A kérdés ezek után már csak az volt, hogy közülük ki hagyja el az Éden Hotelt. A másik négy játékos végül Linda bennmaradása mellett döntött.

Robi nem csalódott, azt mondja, hogy vállalta volna a következményeket, hiszen végül az ő döntése miatt maradt náluk a bomba, de természetesen azért szomorú. Lindát nagyon megrázza a párja elvesztése, úgy érzi, hogy meggyengült és már nincs is esélye a győzelemre…

A teljes adást itt megnézheted!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik