Szórakozás

Itt láthatod először a börtönből szabadult Stohl Andrást? Exkluzív

Bár egyelőre még hivatalosan nem közölték, hogy Stohl András mikor tér vissza a világot jelentő deszkákra, ám a Hír24 úgy tudja, áprilisban ismét látható lesz a Nemzeti Színház színpadán.

Talán emlékeznek még rá, mekkora hisztéria volt Stohl börtönbe vonulása előtt, ugyanis „utoljára” még mindenki látni akarta Bucit legalább egy darabban. Percek alatt elkapkodták a jegyeket, és hiába szerettünk volna bejutni valamelyik darabra, arra még fű alatt sem lehetett belépőt szerezni. Bár biztosan nem állíthatjuk, hogy Stohl balesete növelte a az előadások iránti érdeklődést, de talán benne volt abban, hogy pillanatok alatt elfogytak a jegyek.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Mióta Stohl András börtönbe vonult, meglehetősen nagy a jövendőbeli munkái körüli titkolózás. Az azonban nem titok, hogy a Nemzeti Színház kiáll mellette. Erre többek között abból is következtethetünk, hogy a színészek jelentős része még a bírósági tárgyalásra is elkísérte.

Bár hivatalosan most sem erősítették meg, de a Hír24 arról kapott tájékoztatást, Stohl András márciusban még nem áll színpadra a Nemzetiben, de áprilisban már ismét látható lesz.

A színház pénztárában azt mondták, azokra a darabokra, amelyekben Stohl már szerepel, majd csak március elején lehet jegyet vásárolni. Arra figyelmeztettek bennünket, hogy ne húzzuk sokáig a vásárlást, ugyanis az előző tapasztalataikra alapozva nagy rohamra számítanak. A pénztáros hölgy biztos volt abban, hogy percek alatt elkapkodják majd azokra az előadásokra a jegyeket, amelyekben Stohl András játszik.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, egyelőre azt sem lehet tudni, hogy Buci mikor térhet vissza az RTL Klub képernyőjére. A programigazgató megerősítette, hogy számítanak a színészre, azt azonban nem tudta megmondani, hogy mikor, és milyen szerepkörben találkozhatunk majd vele. Az már biztosnak tűnik, hogy a Csillag Születiknek nem Stohl lesz a műsorvezetője. Azt is pletykálják, hogy Stohl a Szombat esti lázban tér majd vissza, ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik