Szórakozás

Kiderült, miből él Kiszel Tünde

Kiszel Tünde nem igen szokott panaszkodni, de most úgy döntött, elmondja, neki is anyagi nehézségei akadtak az utóbbi időszakban.

Nem a naptárdíva az egyetlen, aki kénytelen szorosabbra húzni a nadrágszíjat a gazdasági nehézségek miatt. A Hír24-nek elmondta, bizony neki is kevesebb a felkérése, mint néhány évvel ezelőtt volt, ráadásul sokan fizetni sem akarnak a fellépésekért, vagy csak nagyon alacsony gázsit kínálnak.

„Úgy gondolom, hogy ezért a helyzetért, többek között a valóságshowkban szereplők tehetők felelőssé. Többektől hallottam már, hogy ezek a fiatalok szinte ingyen lépnek fel, emiatt a gázsik összege is lejjebb ment. Ezt igencsak megérezzük mi is. Pedig nekem is sok időmbe telt, mire elismertséget szereztem, amit ezentúl sem szeretnék aprópénzre váltani.” – szögezte le Kiszel Tünde, akiről lehet sok mindent mondani, de azt senki nem vitathatja, hogy ő valóban celeb a szó legszorosabb értelmében.

Tünde arról is beszélt a Hír24-nek, hogyan próbálja megfogni a pénzt, mivel tud spórolni. Azt már az elején leszögezte, más hírességekkel ellentétben nem járnak évente többször luxusutakra és nem vásárolnak márkás holmikat maguknak. A naptárdíva ugyan kislányát szereti a világon a legjobban, de még neki sem vesz drága ruhadarabokat, mert szerinte arra semmi szüksége nincs egy iskolás gyermeknek. Egyedül cipőből veszik meg a drágábbat, mert az olcsó lábbelikkel kapcsolatban rossz tapasztalatai vannak.

Tünde az utóbbi időben drága élelmiszerekre sem költ. Ha lehet, inkább a minőségben megfelelő, de olcsóbb alapanyagokat veszi meg. Nem járnak drága éttermekben, a híresség igyekszik inkább házilag elkészíteni a reggelit, az ebédet és a vacsorát. Ezen is sokat spórol. Mint ahogyan azon is, hogy sokszor lejjebb csavarja a fűtést, csak akkor van melegebb a lakásban, ha kislánya is otthon van.

Sokszor tették már fel Tündének azt a kérdést is, valójában miből él? A naptárdíva most tiszta vizet önt a pohárba. Mint mondja, többféle jövedelme is van, például újságcikkek írásából, televíziós fellépésekből, de rendezvények háziasszonyának, sőt szépségversenyek zsűritagjának is meghívják. Tünde szerint a sok kicsit is meg kell becsülni, és tudni kell spórolni is, hogy az ember ne kerüljön bajba, amikor hasonló nehéz gazdasági helyzet következik be, mint a mostani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik