Szórakozás

Kiszel Tünde pénzt is áldozna a VV leghelyesebb pasijára

Kiszel Tünde annyira komolyan gondolja, hogy hozzá szeretné juttatni VV Csabát a győzelemhez, hogy ezért akár pénzt is áldozna, mármint sms formájában.

Egyre feszültebbek a VV játékosai és természetesen szeretteik, rajongóik is. Nem is csoda, hiszen már csak egy hét van a végjátékig, amikor kiderül, Seherezádé, Csaba, Attila vagy Fecó nyeri a főnyereményt. Addig azonban még egy villalakótól el kell búcsúznunk, ugyanis még lesz egy párbaj a finálé előtt.


Tünde mindent bedob Fotó: kiszeltunde.hu

Az utóbbi időben több játékossal kapcsolatban is felröppent a hír, miszerint családtagjaik több százezer forintot költenek sms-ekre, hogy gyerekeiket bent tartsák a luxusbörtönben. Seherezádé rokonai állítólag több mint 1 millió forintot sms-eztek el, amikor a szőkeség Kingával párbajozott. Fecó testvére pedig – úgy tudni – a táncverseny alatt küldött el több tucat üzenetet több tízezer forint értékben. Feleslegesen, ugyanis nem a Dumagép nyerte meg a versenyt.

A Hír24 megtudta, hogy nem csak családtagok, de rajongók is rengeteg pénzt áldoznak egy-egy játékosra. Kiszel Tünde például VV Csabát szeretné ilyen módon támogatni. Nem titok, hogy a naptárdíva igencsak szimpatizál a villa helyes pasijával. Korábban is elmondta, nagyon tetszik neki, hogy Csaba fiatal kora ellenére komolyan gondolkodik a világról, tisztelettudó, egyenes, nem káromkodik és nem bánt másokat. Azt is elárulta, hogy szívesen találkozna Csabával, ha a fiú számára véget ér a játék, ugyanis szeretné megtudni, hogy a villalakó milyen, ha nem figyelik kamerák. Ez azonban nem randi lenne – szögezte le Kiszel Tünde.


Csaba még nem sejti ki támogatná (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

A híresség a Hír24-nek azt is elmondta, mindenképpen szurkol Csaba győzelméért, és mindent megtesz azért, hogy ő vihesse haza a főnyereményt. Tünde elhatározta, hogy néhány sms-t mindenképpen küld majd a helyes pasira akár a fináléban, akár egy esetleges párbajon lesz erre szüksége. Azt hozzátette: nem százezreket akar költeni, de mint mondja, sok kicsi is sokra megy.

A naptárdíva egyébként saját rajongóit is arra buzdítja, támogassák ők is kedvencét, küldjenek rá legalább egy sms-t. Csaba egyébként igencsak hálás lehet a dekoratív médiaszemélyiségnek ezért a kampányért, Tündének ugyanis rengeteg rajongója van, akik ha beindulnak, biztosan lesöprik a másik három villalakó rajongótáborát. Mi mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy Csaba valóban megnyeri-e a VV ötödik szériáját és persze azt is figyelemmel kísérjük majd, hogy összejön-e a találkozás a naptárdíva és a villalakó között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik