Szórakozás

Hová repül VV Gigi?

A dubajozással is megvádolt VV Gigi, nem sokat hallatott magáról az utóbbi időben. Eltűnésének oka leginkább az, hogy elege lett a médiából.

Tavaly év végén nagy port kavart VV Gigi egyik külföldi kiruccanása. Az egyik újság riportere ugyanis azt állította, hogy az amazontestű lányt egy Dubaj felé tartó gépre látta felszállni. VV Gigi akkor tagadta, hogy szexmunka miatt utazott volna ki a luxusparadicsomba. Állítása szerint épp külföldi nyaralása miatt szállt gépre. A kiruccanást párjával töltötte, ám azt nem árulta el pontosan hova is utaztak.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Úgy látszik, a villa egykori hugicája megelégelte az akkor körülötte kialakult felhajtást, hiszen az utóbbi időben szinte egyetlenegy nyilatkozatot sem adott. Mostanra kiderült, hogy eltűnésének csupán egyetlenegy oka van, elege lett a médiából. „Azt, hogy mostanában nem nyilatkozom és nem láthatnak és olvashatnak rólam újságokban tudatosan csinálom. Elegem lett a médiából” – árulta el VV Gigi, testvére videoklipforgatásán. A korábban táncoslányként dolgozó Gigi azért is vonult önkéntes száműzetésbe, mert szeretné minden idejét új hobbijának, a légtornászatnak szentelni. „Az utóbbi időben sokat kardióztam, és fogytam is talán. Szeretném a testem minél jobb kondiba hozni, hogy bírjam a légtornát. A jövő héttől folyamatosan fogok ilyen edzésekre járni, és remélem, hogy előrébb visz ez a műfaj a táncos szakmámban is” – osztotta meg távlati terveit a klipforgatás szünetében VV Gigi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik