Szórakozás

Gigi szexújság címlaplánya lett?

A jelek szerint tovább folyik a lejárató-kampány VV Gigi ellen, aki ezúttal egy felnőtteknek szóló magazin címlapján domborít - tátott szájjal.

Exkluzív fotókat ígérnek annak a pornólapnak a készítői, akik a ValóVilág 4 Gigijét az alábbi címmel hirdetik címoldalukon: “VV Gigi mégis pornózott?”

Az ominózus cikket egy cenzúrázott fotóval reklámozzák a lap borítóján, ám sok képzelőerő nem kell annak kitalálásához, hogy mi történhet a képen. A felvételen szereplő két hölgy közül pedig az egyik valóban kísértetiesen hasonlít a VV egykori lakójára. Az interneten az alábbi szöveggel ajánlják az állítólag az egykori villalakóval piacra kerülő kiadványt: “VV Gigi, alias Rácz Ildikó a téma az interneten! Ildikó hiába hagyta el Magyarországot és állítólag Dubajban dolgozik, egyesek szerint “dubajozik”, mások szerint pedig csak táncol, az igazságot úgysem fogjuk megtudni, mert bármit is csinál, azt a lehető legnagyobb titokban csinálja. És hogy pornózott-e VV Gigi, vagy sem? Az kiderül a *** magazin 42. számából.”

A Hír24 úgy tudja, hogy ez már a sokadik eset, hogy a cégcsoport internetes portáljai személyiségi jogokat sértő anyagokat jelentetnek meg Gigiről, ezért a táncosból műsorvezetővé lett lány már egy ügyvédet is felbérelt. Természetesen próbáltuk elérni az ex-villalakót, de feltehetően külföldön tartózkodik, hiszen a hangpostája angol nyelven fogadta megkeresésünket. Ezért testvérét, a Béciből azóta Young G-vé vált rappert utolértük. Ő munkatársunktól hallott először a történetről, és szinte a szava is elakadt, miután átküldtük a birtokunkba került újság címlapját. Nyilatkozni azonban nem kívánt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik