Szórakozás

Szétszakadt az RTL Klub sztárjának családja

VV Béci bízik benne, hogy szülei válása nem végérvényesen bombázta szét a családi kötelékeket. Az egykori villalakó a munkába temetkezett, s szerelméből nyer erőt.

Mióta elhagyta a ValóVilág villáját VV Béci, szinte megállás nélkül dolgozik azon, hogy zenei munkásságát elismerjék. Szeretné ugyanis, ha nemcsak a villa bátyusaként, hanem zenészként is számon tartanák, így éjt nappallá téve dolgozik. A munkába temetkezés azonban nem véletlen, hiszen szülei válása nagyon megviselte az egykori villalakót, így a sok munka terápiaként hat rá. „Nagyon nehéz dolog ez. Mióta szüleim válófélben vannak, nem is nagyon találkozom velük. Igaz, nem is kereszteződnek az útjaink, de akkor is sokat változott a viszonyunk” – árulta el a Hír24-nek VV Béci, aki őszintén beszélt a történtekről.

„Nekem és a húgomnak is rengeteg elfoglaltsága van. A szüleimnek is megvan a maga élete, de a dolog akkor is megviselt mindannyiunkat. Huszonhat évet úgy éltem le, hogy nagy boldogságban éltek a szüleim egymással, és egy kiegyensúlyozott család voltunk. Most más a helyzet, kevesebbet találkozunk, megváltoztak a viszonyok. Mély nyomot hagytak bennünk a történtek, és remélem, hogy túl tudjuk magunkat tenni rajta. Bízom benne, hogy a jövő majd ezt is elrendezi” – nyilatkozta bizakodóan az egykori villalakó, akinek boldogsága csak szerelmével lehet teljes. „Három-négy hónapja költöztünk össze a kedvesemmel. Rettentően boldogok vagyunk együtt, egyre mélyebb a kapcsoltunk, és jól kijövünk. Bár nekem még szoknom kell a belváros pörgését, azt hiszem ez a legkevesebb. Az életemnek ez a része nagyon rendben van. Remélem így is marad” – árulta el VV Béci, aki amennyire lehet, szeretné óvni magánéletét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik