Szórakozás

Zavaros vallomás VV Gigi dubaji kiruccanásáról

Elmondása szerint először és utoljára nyilatkozott az ünnepek után tett dubaji kiruccanásáról VV Gigi, aki a Fókusznak adott interjút.

Hosszas találgatások övezték VV Gigi Dubajban tett utazását, melynek az egyik napilap szemfüles olvasója volt szemtanúja. Gigit akkor egy a luxusparadicsomba tartó gépre látták várakozni, az olvasóriporter elmondása szerint egyedül. A lány akkor azt üzente az arab országból, hogy barátjától kapta meglepetésként az utazást, együtt nyaralnak, és jól érzik magukat. Bár közös képet nem tárt a nyilvánosság elé, hazaérkezését követően a Fókusznak tett nyilatkozatában is kitartott állítása mellett.

A villa egykori hugicája szerint párjától kapta ajándékba az utazást, melyről fogalma sem volt. Ahogy arról se, hogy az úti cél az escortlányok fellegvára, Dubaj. Mivel Gigi neve korábban is összefüggésbe került a luxusparadicsommal – hostess és modellmunkái miatt – ezért most is felröppent a hír, miszerint Gigi titkos munka miatt repült az arab országba. A dolgot tovább bonyolította, hogy a lány utazásáról testvére, Béci sem tudott, akinek Gigi még azt mondta, hogy dolgozni utazik Marokkóba. Az egykori villalakó most tiszta vizet öntött a pohárba a Fókusz kamerái előtt. Elmondása szerint annyira váratlanul jött az utazás, hogy minden munkáját – azt is, aminek Béciről mesélt – le kellett mondania.

A lány azonban nem szeretne magyarázkodni, hiszen állítása szerint nincs miért. Éppen ezért nem hoz nyilvánosságra kint készült, párjával közös képeket se, mert szerinte nem normális, hogy kiruccanását magyaráznia kelljen. Párját pedig szeretné óvni a nyilvánosságtól, hiszen már több kapcsolata is ráment arra, hogy szerelmének kilétét felfedte. Gigit tegnap többször is próbáltuk elérni, ám megkeresésünkre nem vette fel a telefont. Úgy látszik az egykori villalakó végleg lezárta az ügyet, mellyel kapcsolatban kizárólag ő tudja az igazat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik