Szórakozás

Trillázva sértett törvényt Caramel – Videóval

Az exmegás maga töltötte fel közösségi oldalára azt a videót, amelyen vezetés közben, biztonsági öv nélkül dalolászik.

Molnár Ferenc Caramel szívesen osztja meg rajongóival élete legfontosabb eseményeit. Így tett legutóbb is, amikor egy vezetés közbeni acapella videót töltött fel, hogy megörvendeztesse rajongóit. „Caramel dalolászik egy kicsit vezetés közben!” – olvasható a videóhoz fűzött bejegyzésben. A felvételhez rengeteg elismerő hozzászólás érkezett, melyben az énekes hangját méltatják.


Az énekes maga szerzi sok dalát (Fotó: TV2)

Egy valami azonban szinte senkinek sem tűnt fel. Méghozzá az, hogy Caramel az önfeledt dalolászás hevében nem kapcsolta be a biztonsági övét. A videó – melyből egy másik verzió is készült – a legnépszerűbb videomegosztó portálra is felkerült. A rajongók itt is elismerésüknek adtak hangot, ám aggodalmukat sem rejtették véka alá. „drága Caramel. Kösd be magad!!!! mert ha elveszíti az ország, az egyik legtehetségesebb emberét egy autóbalesetben, hidd el, megkereslek és jól seggbe rúglak!” – olvasható az egyik kommentben.

Az énekesnek – aki később egy olyan képet tett közé, melyen jól láthatóan be van kapcsolva – persze nem csak az élete forog kockán akkor, amikor biztonsági öv használata nélkül ül volán mögé. Ilyenkor ugyanis szabálysértést követ el, melynek jogi következményei lehetnek. Hasonló ügye volt már Berki Krisztiánnak is, akit barátnője, Szabó Zsófi videózott le, amint biztonsági öv nélkül furikázik. Győzike ellen pedig eljárás is indult akkor, amikor valóságshow-ja adásba került. A romashow-man ugyanis több alkalommal is biztonsági öv becsatolása nélkül vezetett, ezért eljárás is indult ellene. Az ominózus videót ide kattintva tekintheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik