Szórakozás

Tóth Gabi is levetkőzik a Playboyban?

Tóth Gabi mindig is nevezetes volt extravagáns öltözékéről. Mostani ruhaválasztása azonban nemcsak merész volt, hanem alul és felül egyaránt keveset takart.

Talán nincs még egy olyan bevállalós énekesnő, mint Tóth Gabi. Persze nem mindig volt ez így, hiszen a Megasztár egykori felfedezettje komoly átalakuláson ment át az utóbbi időben. Az énekesnő több mint tíz kiló súlyfeleslegtől szabadult meg az elmúlt években. Ahogy kilói csökkentek, úgy hajhossza is egyre rövidebb és hivalkodóbb lett. Ruhatára viszont egyre extrémebb darabokkal gazdagodott. Az exmegás a szexi ruhadaraboknak köszönhetően időről időre többet engedett láttatni. Így volt ez legutóbb is, amikor Tóth Gabi mélyen dekoltált ruhája bizony olykor többet láttatott a kelleténél az X-Faktor színpadán.

Ám az énekesnő nemcsak ezzel a merész ruhaviselettel írt történelmet. Hiszen Tóth Gabi legutóbbi ruhaválasztásának köszönhetően minden korábbi villantását túlszárnyalta. Az énekesnő a szombati Story Gálán – ahol az Év énekesének járó díjat vehette át – olyan ultraminiben jelent meg, melyhez színben passzoló platformcipő is dukált. Tóth Gabi a tőle megszokott fesztelenséggel pózolt falatnyi textiljében, mely olykor-olykor többet láttatott a kelleténél. Így a jelenlévők nemcsak deréktetoválásait, hanem formás hátsóját is megcsodálhatták.

Bár a jelenlévők olykor gyakran zavarba jöttek Tóth Gabi egy-egy villantásától, mindez egyáltalán nem zavarta párját, Dávidot. Ő ugyanis mindvégig pókerarccal nyugtázta szerelme egy-egy sokat láttató mozdulatát. Az exmegás merészségét látva felmerült bennünk a kérdés, hogy vajon a nyuszis magazin lát-e perspektívát Tóth Gabi szexis idomaiban. Kérdésünkre a magazin főszerkesztője, Pantl Péter szűkszavú választ adott. “Nagyon szívesen szerepeltetnénk Tóth Gabit a magazinban. Ennél többet azonban nem szeretnék mondani” – nyilatkozta a Hír24-nek a főszerkesztő. Lehet, hogy hamarosan Tóth Gabi meztelen idomai köszönnek vissza a magazin címlapján?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik