Szórakozás

Tolvai Reni köszöni jól van

Az énekesnő továbbra is boldog párkapcsolatban él Kállay-Saunders Andrással. A híresztelésekkel ellentétben a Valentin-napra is együtt készülnek.

Még a Megasztár ötödik szériája alatt habarodott egymásba Tolvai Reni és Kállay-Saunders András. A fiatalok azóta is egy párt alkotnak. Bár időről időre felröppen a pletyka, miszerint az énekespár útjai elváltak, a szerelmesek kitartanak egymás mellett.
“Egy időben szinte minden héten arról cikkeztek, hogy szakítottunk. Szerencsére már kezdenek leszállni rólunk. Bár már minket sem visel meg, ha ilyen kacsahírekről cikkeznek” – árulta el Tolvai Reni, aki boldog szerelmével. – “Mi sem bizonyítja jobban a szerelmünket, minthogy együtt készülünk a Valentin-napra. Meglepjük egymást valami kis szimbolikus ajándékkal, és biztos elmegyünk vacsorázni is.”

Reniék egyébként a meghitt, otthoni romantikázást részesítik előnyben.
“Bár szeretünk jönni-menni, jobban élvezzük, amikor igazán csak kettesben lehetünk. Itthon csendben összebújhatunk, megnézünk egy jó filmet, mi ezt élvezzük igazán” – osztotta meg magánéletének részleteit Tolvai Reni, aki még a munkáját is igyekszik összehangolni párja fellépéseivel. – “Nagy szerencsém, hogy sok helyre együtt hívnak minket. Így még a munka alatt is együtt lehetünk. Különösen jó ez most, hogy így megszaporodtak a fellépéseink. Az Eurovíziós Dalfesztivál óta ugyanis annyi a felkérésünk, hogy szinte nincs egy üresjárat sem benne.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik