Szórakozás

Daganatot találtak a magyar énekesnő mellében

Csézy kamerák előtt vallott arról, hogy korábban cisztát találtak a mellében. Arról is beszámolt, minek köszönheti, hogy már jobban van.

Mielőtt azonban korábbi betegségéről beszélt volna Csézy, megnézték a jövőjét. A kártyalapok azt mutatták, hogy az emberek jelenleg másképpen ítélik meg az énekesnőt, mint a magánembert. A jósnő azt is látni vélte, hogy Csézynek nagyon erősek a kötődései, a lelke pedig szeret szabadon szárnyalni. A híresség az RTL Klub Csak csajok című műsorában elmesélte, hogy bár nem igen foglalkozik ezoterikus dolgokkal, de tíz évvel ezelőtt elment egy számmisztikával foglalkozó személyhez, aki azt mondta neki, ő már egy öreg lélek, aki többé nem fog újjászületni. Azt is közölték vele, hogy ebben az életben azt kell megtanulnia, hogyan kell a dolgokat elengedni, mert semmi nem a miénk. Ez egyébként annak tükrében igencsak érdekes, hogy a híresség nemrég veszítette el korábbi szerelmét, aki öngyilkos lett.


Fotó: TV2

Csézy a csajos beszélgetés során azt is elmesélte, hogy két évvel ezelőtt mind a két mellében jóindulatú daganatot találtak, ami ráadásul gyulladásban volt, ezért nagyon fájt. Az énekesnő nem tagadja, nagyon megijedt. Aztán tanulmányozta a témakört, és megtudta, hogy gyógynövényekkel kezelhető ez a probléma. Mostanra jóval kisebb méretűek az énekesnő mellében lévő ciszták, és nem okoznak neki problémát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik