Szórakozás

50 milliós tartozás zuhant a gyászoló magyar énekesnőre

Három éve szakítottak, s feltehetően a pénztelenség miatt menekült a halálba Csézy volt párja. Az énekesnő tízmilliókat törleszthet.

”Nem számítottam rá, hogy ilyet tesz” – mondta Csézy a Frizbi felvételén párja öngyilkosságával kapcsolatban. Az énekesnő most először mesélt részletesen párja elvesztéséről, és annak lehetséges okairól.

„Négy évvel ezelőtt teljesen tönkrement Laci. Mi pedig három évvel ezelőtt mentünk szét. De együtt maradtunk a közös terhek miatt, együtt küzdöttünk. Ami megdöbbentő volt, hogy Laci mellől egy pillanat alatt eltűntek a barátok. Csak egy pár maradt, aki mindennapos dolgokban kisegített minket. Laci mondogatta is, reméli, ha újra sikeres lesz, ő is tud majd segíteni nekik” – mesélte Csézy.

Az énekesnő azt mondja, párja tudott Lászlóról is, akiről a sajtó Csézy új szerelmeként számolt be, és cáfolta, hogy a férfi felbukkanásának köze lehet a tragédiához.

”Egy hónappal a tragédia előtt költöztem a nagymamámhoz, de minden nap találkoztunk, főztem neki, mostam rá. Sokáig hibáztattam magam a történtekért, de rájöttem, nem tehettem volna mást, többet” – magyarázta.

A Hí24 úgy tudja, hogy a pár élete legnehezebb időszakában filléres dolgokkal küzdött, azaz valóban azért harcoltak, hogy azokon a napokon étel kerüljön az asztalukra. Laci halálával Csézy ráadásul információink szerint több mint ötvenmillió forintos tartozást örökölt, így a küzdelme nem ért véget.
”Igen, maradtak rám tartozások. De azon leszek, hogy minél előbb megadjam őket. Énekelni szeretnék, folytatni azt, amit Laci mellett kezdtem el” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik