Szórakozás

Egymásnak esett a két szőkeség

Kedvenc sztárjainknak elegük lett a csöpögős Valentin-napi romantikából és az év legütősebb buliján, a Strong Partin bemutatták, milyen kemények valójában.

Pokoli buliban szórakoztak a hazai sztárok. A partin végre mindenki elengedhette magát, és a februári romantikázás után megmutatták, milyen kemények, ha a legütősebb estéről van szó. A tüzes hangulat a Rippel fivérek bemutatójával kezdődött, majd Karsai Zita és az Apollo23 pikáns előadása után elszabadult a pokol.

Szabó Zsófi és Iszak Eszti először csak szemezett a szkander asztallal, hamarosan azonban összemérték erejüket. A két szőke szépség becsülettel gyűrte egymást, azonban rá kellett jönniük, hogy a szkander nem az ő asztaluk.
“Viccből összemértük az erőnket Zsófival, de nem bírtunk egymással, egyikünknek sem sikerült lenyomni a másikat, ezért egy idő után kiegyeztünk döntetlenben” -mesélte nevetve Iszak Eszti.
“Bár mindketten sportos lányok vagyunk, és a munkánkban is fontos, hogy jó legyen az erőnlétünk, de beismertük, hogy a szkander egyikünknek sem az erőssége. Ezt inkább a férfiakra hagyjuk”- tette hozzá a VIVA műsorvezetője.

A lányok után a kemény férfiak is kipróbálták magukat, így a buli hamarosan biztató skandálásoktól és elégedett kiáltásoktól lett hangos. Kocsis Tibor, Varga Győző és Varga Viktor nagy lelkesedéssel püfölte a bokszgépet, és döngölte földbe az erőmérőt, Szász György szkander világbajnokkal azonban már meggyűlt a bajuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik