Szórakozás

Autóbalesetet szenvedett a magyar híresség

Az X-Faktoros turnébusza elé váratlanul egy kutya ugrott, így következett be a baleset. Baricz Gergő megúszta, ám ilyen élménye nem csak neki van.

Kisebb rémületet keltett a rajongók körében az a bejegyzés, melyet Baricz Gergő tett közzé közösségi oldalán a minap. „Sziasztok. Úton vagyok Székesfehérvárra… Az autópályán szembefutott velünk egy bazi nagy kutya. Az autó totálkár, de mi megúsztuk. Kicsit fagyoskodtam az autópályán, majd átszálltam egy másik autóba. Most már minden ok. Nagyjából nyugi van, de nagyon sajnálom a sofőrt” – osztotta meg rajongóival a sajnálatos történteket az X-Faktoros, aki nem sokkal később egy másik bejegyzésben próbálta megnyugtatni követőit. Baricz Gergő elmondása szerint nem sérült meg, ám az ijedtség így is kellemetlen pillanatokat szerzett neki. “Nem pörgött le előttem az életem, viszont az ütközés előtt megfordult a fejemben, hogy ha félrerántja a kormányt a sofőr, akkor biztos az árokban kötünk ki” – nyilatkozta Baricz Gergő a Hír24-nek. Az X-faktoros bár megijedt, szerencsére eddig még nem került hasonló, vagy veszélyesebb szituációba. “Komolyabb balesetnek nem voltam szemtanúja, egyszer viszont a sógorom mentett ki egy elszabadult utánfutó elől, ami a kocsinkba rohant” – árulta el a határon túli énekes, aki már gyerekkorában is kacérkodott a vezetéssel. Azonban Baricz Gergő még a baleset ellenére is optimista, ha vezetésről vagy autózásról van szó. “Nincsenek aggályaim, szerintem sehol sem lehetek teljes biztonságban. Például az év elején rengeteg ember került veszélybe a saját lakásában szén-monoxid-mérgezéssel. A bajokért nem kell ezért autóba ülni” – árulta el Baricz Gergő.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Az autós koccanások, ütközések szinte elkerülhetetlenek azoknál az énekeseknél és színészeknél, akik produkcióikkal az országot járják. Így volt ezzel Szabó Zsófi is, aki még versenyzőként élt át egy szörnyű esetet. „Az egész országot bebarangoltam, de még a határokon túl is sokat jártam, mikor versenyeztem. Hatalmas lószállító járművekkel mentünk. Az egyik út során egyszer azt vettük észre, hogy füstöt húzunk magunk után. Lehúzódtunk és akkor derült ki, hogy defektet kaptunk. Bár a gumi még nem égett, nagyon erősen füstölt. Szerencsésen megúsztuk a dolgot, aminek a mai napig hálát adok. Ha a lovak alatti szalma begyulladt volna, nem ússzuk meg ennyivel” – nyilatkozta a Hír24-nek Szabó Zsófi.


Fotó: TV2

A legszerencsésebbek között tarthatja számon magát Kökény Attila. Ő ugyanis eddig egy karcolás nélkül úszta meg a fellépésről fellépésre való utazásokat. „Hihetetlen jó turnémenedzserem van, aki mögött annyira biztonságban érzem magam, hogy azt alig lehet kifejezni” – nyilatkozta a Hír24-nek az exmegasztáros, aki még egy koccanást sem szenvedett el ezeken az utazásokon. „Nagyon sokat köszönhetek Szabó József turnémenedzseremnek. Biztonságosan, precízen vezet. Inkább elindulunk a koncerthelyszínre egy órával előbb, hogy ne kelljen kapkodni és rohanni. Így mindig nyugodt, kellemes tempóban érünk oda, ahová kell” – mesélte Kökény Attila, aki egyébként a sebesség rabja.


Fotó: TV2

Míg Kökény Attila szerencsésnek vallhatja magát, vannak, akik sokkal rosszabb emlékeket őriznek haknijaik útjáról, mely kis híján az életükbe került. Ilyen Judy, az egykori Groovehouse énekesnője, aki még 1998-ban szenvedett súlyos balesetet. Az énekesnő gerincoszlopa eltört, arca szinte teljesen összeroncsolódott a balesetben. Ám több korrekciós műtéttel sikerült helyrehozni az énekesnő súlyos sérüléseit. Ahogy Judy életét, úgy az ismert pornószínésznő gondolkodásmódját is átírta egy szörnyű baleset. Judy Nero egy esős napon ütközött össze egy teherautóval, mely baleset akár végzetes kimenetelű is lehetett volna. A pornószínésznő napokig volt altatásban, gerince eltört, s újra kellett tanulnia járni. A balesetből bár felépült, még sokáig szedte fájdalomcsillapító gyógyszereit, melyeknek rabjává is vált. Judy Nero azóta életmódot váltott, s átértékelte életét, ahogy szinte mindenki, aki átesett egy szörnyű baleseten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik