Szórakozás

Szabó Zsófi férjhez megy?

Közös tetoválást készítetett magának Sazbó Zsófi és Berki Krisztián, akik ezt a köteléket erősebbnek érzik, mint a házasságot. Lehet, hogy sok sztárpárhoz hasonlóan ők is kedvet kapnak az esküvőhöz?

Az idei év sem lesz eseménytelen az esküvők szempontjából. Két pár januárban kimondta a boldogító igent, igaz a legnagyobb titokban. Sütő Enikő és kedvese, valamint Száraz Dénes és párja ugyanazon a napon és ugyanabban a házasságkötő teremben pecsételték meg szerelmüket. Az egykori modell még az egyetemről ismerte harmadik férjét, akivel rájöttek, nem tudnak egymás nélkül élni. Száraz Déneséknél pedig már a baba is úton volt, mikor oltár elé álltak. Az esküvők sora azonban itt nem zárul le, hiszen májusban Bárdosi Sándor olimpikon fejét is bekötik. A sportoló több, mint egy éve jár jegyben kedvesével, akivel májusban kel majd egybe. A lagzi stílusának meghatározásában egy esküvőszervező is segítségükre van, aki a pár hagyományos esküvőjének zökkenőmentességért felel. „Körülbelül egy hónapja kezdtük el szervezni a lagzit, és nagyjából egy hónapunk lesz rá, hiszen a lakodalmat május 12-én tartjuk. A hozzáértők azt mondják, hogy ez elég szűkös határidő” – mesélte a pár a tv2 Aktívjának, akik egy igazi házias, magyaros lagzit szeretnének csapni, melyet viseletük is tükrözni fog majd.


Fotó: TV2

Hasonlóan gondolkodik az esküvőről Abebe Dániel is, aki két és fél éves együttjárás után vezeti oltár elé kedvesét. „Őszintén szólva, már az elején éreztem, hogy ez komoly lesz, hogy ez a nő marad. Már az elején éreztem azt a kohéziót, ami arra a végkövetkeztetésre juttatja az embert, hogy ő az életem párja” – mesélt Bebe a tv2-nek, aki egy hagyományos, nyári, vidéki esküvőt álmodott meg magának.

Nemcsak ők, hanem Király Linda és Szűcs Judith is esküdhet még az idén. Lindát nemrég jegyezte el párja, míg Szűcs Judith pedig már az esküvői ruhákat próbálgatja. Könnyen meglehet azonban, hogy mindannyiukat beelőzi Szabó Zsófi, aki nemrég csináltatott közös tetoválást szerelmével, Berki Krisztiánnal. Bár a pár még csak két hónapja van együtt, úgy érezték, egy ilyen tetoválással még szorosabbá tudják fűzni kapcsolatukat. Vajon már az esküvő is a küszöbön áll?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik