Szórakozás

Szabó Zsófi és Berki Krisztián: egy életre összekötve!

Egymás keresztnevét tetováltatták az ujjaikra Szabó Zsófiék! A színésznő szerint ez több mint egy eljegyzés.

Szabó Zsófi és Berki Krisztián: egy életre összekötve!

Őrültek! – mondhatná bárki Berki Krisztiánnal és Szabó Zsófival kapcsolatban, akik alig két hónap együttjárás után máris egymás testén viselik a másik nevét. A pár a Hír24-nek elismerte, valóban tűnhet őrültségnek, ők azonban inkább úgy gondolják: megélik a pillanatot, amit éppen éreznek, gondolnak, hiszen sohasem tudhatják, mennyit ad az élet. Ennek fényében a tetoválásaik a jelen nyomai, amelyekre bátran mondják mindketten: egyet jelent a szűnni nem akaró boldogsággal.

Az egykori Casanova, Berki Krisztián a napokban osztotta meg azt a fényképet, amelyen tisztán kivehető a gyűrűsujjára tetovált “Zsófia” felirat. A Hír24 megbízható forrásból azt is tudja, szerelme, Zsófi hasonló módon jelzi mostantól kapcsolatuk komolyságát. Az ő ujján a “Krisztián” felirat díszeleg. Ráadásul mindkét tetoválás Berki kézírásával készült.


Forrás: Facebook

Szabó Zsófi a saját tetoválásával kapcsolatban nem szeretett volna részleteket elárulni, azt azonban elmondta, mit is jelenthet számára egy ilyen jelképes “megbélyegzés”. – Jóval többet, mint egy hagyományos lánykérés, eljegyzés – magyarázta, talán arra is utalva, hogy a boldogságot évek óta kereső párja néhány alkalommal már meglepte gyűrűvel aktuális partnerét.

Berki Krisztián azt mondja, egy gyűrűt bárkinek az ujjára fel lehet húzni, mint ahogyan bárkinek az ujjáról le is lehet venni. A tetoválás viszont örök, egy életre szóló, mint ahogy reméli, az érzéseik is.


Forrás: Facebook

– Mi magunk sem tudjuk, mit hoz a holnap, mit tudunk meg egymásról, de leginkább önmagunkról ebben a kapcsolatban, ami maga a csoda. Egy percig nem fogjuk vissza magunkat, mindent megélünk úgy, ahogyan az a szívünkből jön. És közben észrevétlenül is építünk és épülünk, talán olyan erődítménnyé, amelyet soha, senki nem tud majd lerombolni – tette hozzá Krisztián.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik