Szórakozás

Ők a legesélyesebbek a ValóVilág főnyereményére

Seherezádé és Csaba már biztosan bent vannak a VV5 vasárnapi fináléijában. Attila és Fecó holnap párbajon mérik össze erejüket.

Óriási volt a feszültség tegnap este a ValóVilágban. Már csak négy játékos van versenyben, vasárnap az is kiderül, ki nyeri a milliókat. Ráadásul Fecó először megy párbajozni holnap, és emiatt rettenetesen ideges. Elmondta, hogy szinte az ájulás kerülgeti, annyira feszült. De nem csak a pénteki összecsapástól stresszelt, hanem a tegnap esti kihívástól is. Hiába voltak hárman a luxusbörtönben, akik közül párbajellenfelet választhatott, ő mégis csupán két emberrel számolt, Attilával és Seherezádéval. Ez annak tulajdonítható, hogy legjobb barátjára, Csabára nem akart zöld kendőt tenni.

A tegnap esti kihíváson a legesélyesebbnek Attila érezte magát. Ugyanakkor a VV már kiesett játékosai mind azt mondták neki, nincs félnivalója, hiszen ha Fecó esetleg őt viszi ki, a nézők úgy is visszaszavazzák. Az exvillalakók hasonlóan vélekedtek Seherezádéról is, szerintük Fecónál még a szőkeség is erősebb. A Dumagép végül a szívére hallgatott, és Attilát hívta ki párbajozni. A nagy megmérettetést ma este tartják, amikor az is kiderül, ki az a harmadik játékos, aki a vasárnapi fináléba kerül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik