Szórakozás

Veszélyben van az RTL-es szőkeség élete?

Egyesek attól tartanak, hogy veszélybe kerülhet VV Seherezádé, ha véget ér számára a játék. Éppen ezért szerettei duplán örölnek, hogy a legutóbbi párbajon legyőzte Kingát és visszatért a luxusbörtönbe.

De vajon mire alapozva féltik a VV szőkeségét? Ismerősei attól félnek, hogy volt párja, Claudio esetleg bosszút forral ellene. Azt Seherezádé édesanyja is elmondta a Hír24-nek, tart attól, hogy az olasz macsó lesben áll és megkeresi lányát, ha véget ér a VV. Ditti bízik abban, hogy Claudio nem bántja Serit. Azt is elmondta, hogy bár gyermeke és exszerelme között voltak korábban heves szóváltások, de arról nem tud, hogy a fiú megütötte volna Seherezádét.

A szőke játékos ismerősei a Hír24-nek elmondták, készek arra, hogy akár a nap minden percében Seri mellett legyenek, hogy mindentől megóvják. Legjobban egyébként amiatt félnek, hogy Claudio majd megpróbálja visszahódítani egykori szerelmét. A villalakó édesanyja bízik abban, hogy lánya erős lesz, és nem dől be a szép szavaknak sem.

Az mindenesetre furcsa, hogy míg korábban minden fórumon megragadta az alkalmat a szereplésre Claudio, addig az utóbbi időben teljesen eltűnt. Egyesek tartanak attól, hogy ez csak a vihar előtti csend. Azt egyébként a barátok is megerősítették, hogy az olasz fiú együttlétük alatt szeretett uralkodni Seherezádén, emiatt valóban voltak köztük veszekedések. Az édesanya korábban azt is elmondta a Hír24-nek, hogy Seherezádé Claudio miatt nem vállalta el a neki felkínált munkát sem, pedig azt nagyon szerette volna.

Természetesen nem látunk Claudio fejébe, így azt sem tudhatjuk, valóban készül-e bosszúra exe ellen. Az ismerősök szerint egyébként a fiú egyszerűen nem tudja megemészteni, hogy Seri a villában összejött Gergővel, azt meg pláne nem, hogy most már sikeresebb és ismertebb, mint ő.

Egy biztos, amíg Seherezádé a luxusbörtön lakója, biztonságban van, hiszen, mint ahogyan arról már beszámoltunk, jobban védik a villalakókat, mint a miniszterelnököt. Egy esetleges párbajon sem tudnak a közelébe férkőzni, ugyanis ott is biztonságiak veszik körül a játékosokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik