Szórakozás

Óriási botrány az RTL Klub műsorában

Meglehetősen kínos szituációba került tegnap este VV Kinga. Miközben egyfolytában tagadta, hogy flörtölt Gergővel, tegnap a villalakóknak bejátszott kisfilmből kiderült, a lány hazudott.

Zseniális húzás volt a VV szerkesztőitől, hogy összeeresztették a hétre a már kiesett villalakókat a még versenyben lévő játékosokkal. Még csak két nap telt el az ismételt beköltözés óta, és máris balhék, botrányok követik egymást a luxusbörtönben. Két napja Veronika félrelépését leplezte le Péter, tegnap pedig először Seherezádé és Gergő ordítozott egymással, majd Kinga kis titkára derült fény. A legkínosabb az volt, hogy mindenki számára nyilvánvalóvá vált, a szőke hisztérika megvezette társait.

A szerkesztők úgy döntöttek, bejátsszák a villalakóknak azt a kisfilmet, amelyből kiderült, hogy Kinga és Gergő flörtöltek egymással, amikor külső randin voltak, sőt a villában is. Amikor Attilának leesett, mi is történt két volt lakótársa között, teljesen kiakadt és jól beolvasott Kingának. Azt mondta neki, nagyon kínosan kellene, hogy érezze magát, amiért letagadta a Gergővel történteket. A szőke lány, még ekkor sem ismerte be, hogy hibázott, inkább duzzogva elvonult, sírt és azt hajtogatta, haza akar menni. Természetesen a többiek is megdöbbentek Kinga hazugságán. Kíváncsian várjuk, mi lesz a hosszú távú következménye Kinga tettének. Lehet, hogy ezzel neki befellegzett még a kinti életben is?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik