Szórakozás

Meztelenre vetkőzik a filmvásznon a 68 éves magyar színész?

Edzenek majd vetkőznek az Argo 2 rosszfiúi? A tervek szerint igen, ám előtte még izmokat kell növeszteniük.

Nyáron kezdik forgatni az Argo második részét. A felkészülés a színészeket fizikailag is igénybe veszi, hiszen a Balogh Tibit, Tysont és Psychót alakító művészeknek valódi “izomaggyá” kell válniuk, hogy hitelesen alakíthassák a börtönből szabadult rosszfiúkat.

Van, akinek könnyebb, másnak nehezebb lesz formába lendülnie, ám, hogy kit, mennyire visel meg az “átalakulás”, az a  karakterén is múlik. A Pszichót megformáló Bicskei Lukács azt nyilatkozta, neki könnyebb, nem kell szálkás izmokat növesztenie, hiszen az általa megformált szereplőt  “nem a testéért szereti” a közönség. A Tysont alakító Kiss Józsefnek azonban izmosodnia kell, a színész ugyanis egy műtét következtében tíz kilót adott le az utóbbi időben.

A legnagyobb kihívás előtt valószínűleg a 68 éves Kovács Lajos áll, akinek  izmait elektromos impulzusokkal stimulálják, ám a színész ezen túlmenően rendszeresen fut és edz. “Nem rossz az én testem, csak mokányabb alkat vagyok, ezt kell rendbe tenni és akkor lehet, én leszek a viharsarki szépfiú” – mondta el nevetve Kovács.

Hogy miért is van erre szükség? A rendező, Árpa Attila és a forgatókönyvíró úgy tervezi, az egyik jelenetben meztelenre vetkőzteti a fiúkat, ám, hogy ez megvalósul-e vagy sem, még a jövő zenéje. Az azonban bizonyos, hogy  e tekintetben is Kovács Lajosnak a legnehezebb, ugyanis a felesége a lelkére kötötte, hogy ne dobjon le mindent magáról a kamerák előtt.  “Azt mondta,  teljesen pucérra vetkőzöm, haza se menjek” – újságolta nevetve a színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik