Szórakozás

Szabó Zsófi merészet villantott

Bohém vadócból szexi díva vált Szabó Zsófiból. A sorozatsztár storygálás ruháját tekintve egy cseppet sem szégyelli dús idomait.

Amíg 2010-ben és 2011-ben bohém, szingli lányként jelent meg a Story Ötcsillag Díj átadóján Szabó Zsófi, addig most kész nőként, párja oldalán mutatta meg magát a nagyközönségnek.

A sorozatsztár két évvel ezelőtt gipszelt lábbal érkezett a partira, másik lábán tornacipőt viselt, és ruhája is inkább volt extrém, mint elegáns. Zsófi tavaly is kilógott a többi bálozó közül, az estélyi ruhás hírességek között nem volt nehéz észrevenni a színésznőt. Akkor szintén átlagosnak cseppet sem nevezhető ruhájával keltett feltűnést, melynek felsőrésze farmer kertésznadrágra emlékeztetett, és színes, virágos szoknyában végződött.

A Jóban Rosszban Betty Tanakisa azonban 2012-re stílust váltott, nagyvilági nőként pózolt az üzletember Berki Krisztián mellett. Persze, azt idei öltözékére sem lehet mondani, hogy unalmas lett volna, fekete estélyije a dekoltázsából a szokásosnál jóval többet mutatott, helyesebben alig takart valamicskét.  Zsófi elmesélte, hogy ruhájához internetes barangolás közben merített ötletet, ám nem tagadja, kedvese véleményét is kikérte. Az estélyit Makány Márta készítette el a színésznőnek, aki úgy véli, Zsófi ruhája roppant merészre sikeredett.

“Sokat változott a személyiségem, így az őrültebb, hóbortosabb Szabó Zsófit hátrahagyva kicsit szexisebb, nőiesebb ruhát választottam. Az egyik kedvenc parfümöm reklámjában szereplő ruha ihletett meg” – magyarázta szombati öltözékét az egyre csinosabb híresség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik