Szórakozás

Átok ül a hollywoodi frigyeken?

24.hu
24.hu

2012. 02. 20. 14:27

Lehet valami a filmgyár levegőjében. Sorra válnak az álomszerű házasságban élő sztárpárok.

Korábban a témában:

Heidi Klum és Seal

Álompárnak számítottak Hollywoodban, a kritikus hetedik év azonban az ő frigyüket sem kímélte. A 38 éves, német származású modell és a 48 esztendős énekes három közös, s Heidi előző kapcsolatából származó gyermekét nevelték együtt. Válásuk okaként az oly divatos „kibékíthetetlen ellentétek rubrikát” jelölték meg.

Heidi és Seal (heidi klum, )

Demi Moore és Ashton Kutcher

A házaspár annak ellenére sokáig volt együtt, hogy folyamatos támadásoknak volt kitéve kapcsolatuk a nagy korkülönbség miatt. Ashtont Demi lányai nem csupán családtagnak, de barátnak is tekintették. A fiatal színész viszont botrányos és igen kegyetlen módon vetett véget házasságuknak, hatodik évfordulójuk napján csalta meg feleségét egy fiatal hölggyel, amit később az egész világ megtudott.

Demi és Ashton (demi moore, )

Katy Perry és Russel Brand

Mind a ketten sikeresek voltak külön-külön, de pont népszerűségük és az ebből adódó rengeteg elfoglaltság árnyékolta be a frissen kötött frigyet az énekesnő és a humorista között. Feloldhatatlan konfliktusokra hivatkozva, 14 hónapnyi házasság után adták be a válókeresetet.

Katy Perry és Russel Brand (katy perry, )

Kim Kardashian és Kris Humphries

A házasság nem tartott sokáig, mindössze 72 nap kellett ahhoz, hogy beadják a válókeresetet. Kim Kardashian az egyik legsikeresebb realitysztár, frigyük felbontása után exférje azt nyilatkozta, hogy ő csak egy statiszta volt a show egyik epizódjában, ami Kim esküvőjéről szólt, csakhogy neki elfelejtettek arról szólni, hogy ez egy szerep, ami ráadásul ilyen rövid ideig tart majd.

Kim és Kris (kim kardashian, )

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.