Szórakozás

Átok ül a hollywoodi frigyeken?

Lehet valami a filmgyár levegőjében. Sorra válnak az álomszerű házasságban élő sztárpárok.

Heidi Klum és Seal

Álompárnak számítottak Hollywoodban, a kritikus hetedik év azonban az ő frigyüket sem kímélte. A 38 éves, német származású modell és a 48 esztendős énekes három közös, s Heidi előző kapcsolatából származó gyermekét nevelték együtt. Válásuk okaként az oly divatos „kibékíthetetlen ellentétek rubrikát” jelölték meg.

Demi Moore és Ashton Kutcher

A házaspár annak ellenére sokáig volt együtt, hogy folyamatos támadásoknak volt kitéve kapcsolatuk a nagy korkülönbség miatt. Ashtont Demi lányai nem csupán családtagnak, de barátnak is tekintették. A fiatal színész viszont botrányos és igen kegyetlen módon vetett véget házasságuknak, hatodik évfordulójuk napján csalta meg feleségét egy fiatal hölggyel, amit később az egész világ megtudott.

Katy Perry és Russel Brand

Mind a ketten sikeresek voltak külön-külön, de pont népszerűségük és az ebből adódó rengeteg elfoglaltság árnyékolta be a frissen kötött frigyet az énekesnő és a humorista között. Feloldhatatlan konfliktusokra hivatkozva, 14 hónapnyi házasság után adták be a válókeresetet.

Kim Kardashian és Kris Humphries

A házasság nem tartott sokáig, mindössze 72 nap kellett ahhoz, hogy beadják a válókeresetet. Kim Kardashian az egyik legsikeresebb realitysztár, frigyük felbontása után exférje azt nyilatkozta, hogy ő csak egy statiszta volt a show egyik epizódjában, ami Kim esküvőjéről szólt, csakhogy neki elfelejtettek arról szólni, hogy ez egy szerep, ami ráadásul ilyen rövid ideig tart majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik