Szórakozás

A világ legdögösebb sztármamijai

Dögös mami, cuki csemete, kell ennél több? A anyuka még világhírű művész is! Így már biztos a siker.

Talán a híres színésznők számára is a legfontosabb szerepe az anyaság. Nézzék meg a legdögösebb sztármamikat és ennivaló babáikat!

Katie Holmes és Tom Cruise tökéletes párosítás, ennél pompásabb már csak közös gyermekük Suri lehet, aki 2006. április 18-án látta meg a napvilágot. Azóta fotósok követik minden lépését. A kislány igazi divatikon lett, ami elég furcsa szerep egy majdnem 6 évestől. Édesanyját legtöbben a Dawson és a haverok című tinisorozatból ismerhetik, de játszott már Batman-filmben és a Brodway-n is.

Victoria Beckhaméknél hasonló a helyzet, mint az előbbi sztárpárnál, adott két divatikon szülő, csak náluk sokkal több már a gyerek. A legújabb jövevény mégis különleges, hiszen Brooklyn, Romeo és Cruz után Haprer Seven az első lány a Beckham-klánban. A kislány meseszép, focista édesapja és divatmániás édesanyja joggal büszke legifjabb csemetéjére. Victoria azonban továbbra is borzasztóan sovány, s ha négy gyereken túl ez a tény nem változott, valószínű már az is marad. Az egykori énekesnő a Spice Girlsben tűnt fel, s jutott a világhírnévig, manapság pedig saját ruhakollekciójával foglalatoskodik.

Jessica Alba is immáron többszörös mami. Honor Marie után, 2011 nyarán megszületett második kislánya Haven Garner. Férje, Cash Warren inkább a háttérmunkálatokban veszi ki a részét, ugyanis producerként dolgozik, de a színésznő csillogásából jut az egész családnak. Jessica Alba talán legismertebb filmjei a Fantasztikus négyes, a Sin City és a Honey.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik