Szórakozás

50 felé dögösen

Vannak olyan színésznők, akik már jócskán elhagyták a negyvenet, mégis csodásan festenek. Mi lehet a titkuk?

Persze, egyből rávághatnánk, hogy plasztikai műtétekkel könnyű fiatalosnak maradni, de az alábbi színésznőkről inkább azt sejtjük, hogy valamiféle „mágia” ismerői. Lássuk, mi lehet a rejtett erő, amivel negyvenen túl is természetesen vonzónak tűnnek!

Jennifer Aniston február 11-én töltötte be a 43-at, ám arcvonásai és alakja alapján nem saccolnánk 30 évesnél többnek. A Jóbarátok egykori sztárja mindig vígjátékokban tűnik fel így tippelhetnénk a humorra, mint a fiatalság titka, de egészen biztos nagy szerepet játszik üde külsejének megőrzésében a rendszeres testmozgás, a sportos és egészséges életmód, mely szerint él. Nemrégiben az is hivatalos megerősítést kapott a hír, miszerint a színésznő anyai örömök elé néz, s egyből két gyermekkel áldotta meg az ég, ugyanis ikreket vár, egy kislányt és egy kisfiút.

Sandra Bullock 47 éves. Remek formában van, s arcán sem hagyott nyomokat Jesse Jamestől való csúnya elválása. A színésznőnek bizonyára nagy erőt adott gyönyörű, örökbefogadott fia, Louis Bardo, aki igazán fiatalos mamit kapott.

Monica Bellucci szintén betöltötte már a 47-et. Fiatalságának forrása valószínű a genetikában rejlik. Az olasz modell és színésznő dívának született, s akként is létezik a fotókon és filmvászon egyaránt. Egyszerűen sugárzik belőle a nőiesség, amely 50 felé közeledve árnyalatnyit sem kopott, sőt!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik