Élet-Stílus

Fiatal celebjeink nem ismerik az etikettet

A legszebb ruhák után következzenek a 13. Story Gáláról azok a hazai celebek, akiknek meghívóján nem szerepelt a dress code kifejezés.

A díjkiosztó legpompásabb ruhakölteményei után tekintsük meg azokat a fiatal hazai hírességeket, akik fittyet hánynak az öltözködési szabályokra.

Tóth Gabi szemtelenül fiatal és ruhaválasztására is ez a jelző illene leginkább. A Gála színvonala minimum egy kisestélyi viselését tenné illővé, ezzel szemben az énekesnő barna szettje talán egy koktélruhának menne el. Rendben van, hogy Gabi nem takargatná tökéletes idomait, de ilyen alkalmakkor kivételt tehetne.

Szabó Zsófi ruhája estélyi jellegűnek mondható Gabiéval ellentétben, viszont a fiatal színésznő nem bízott sok mindent képzeletre. Mellesleg elég bátor volt, s mindent kipakolt a kirakatba, a férfi vendégek legnagyobb örömére.

Egyetlen férfi “versenyzőnk”, Fluor Tomi pedig annyira menő, hogy farmernadrágban is megjelenhet egy ilyen kaliberű rendezvényen. Talán úgy gondolta a sportcipő és a baseball sapka emel majd öltözéke fényén…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik