Szórakozás

Durva botrány készül az RTL Klub műsorában

Ki bírja tovább, Attila vagy Vera? A két villalakó egy percet sem tölt el anélkül, hogy ne veszekedjenek. Még párbajozni is együtt mennek vasárnap.

Vera teljesen bekattant? Viselkedése alapján erre lehet következtetni, persze lehet, hogy csak színészkedik. Tegnap este például egy sajtreszelő miatt csapott patáliát, mindenkibe belekötött és ordítozott. Attilát bunkónak, prosztónak nevezte és azt ordítozta, ne szóljon hozzá. Hiába mondták neki a többiek, senki nem akar vele kibabrálni, nem tették el a sajtreszelőt, az érzékeny leányzó nem hagyta abba a tombolást.

A fiúk a botrányt követően speciális elméletet gyártottak az egyre idegesebb villalakóval kapcsolatban. Attila és Csaba megbeszélték, szerintük Vera szándékosan provokálja őket, hogy veszekedés legyen a luxusbörtönben. Szerintük a lány ezt azért teszi, hogy a nézőket befolyásolja mégpedig abba az irányba, hogy Attila és Csaba sokkal rosszabbak, mint ő. A fiúk szerint Vera arra számít, hogy egy esetleges párbajon ő marad bent a fiúkkal szemben, mert addigra a szavazók valóban mellé állnak majd. Arra, hogy ez a taktika eredményesnek bizonyul-e, már nem kell sokat várni, hiszen egy hét múlva véget ér a VV ötödik szériájának játéka.

Addig azonban újabb botrányok várhatók, bár erről a villalakóknak még sejtelmük sincs. A következő napokban ugyanis visszaköltöznek a luxusbörtönbe a már kiesett játékosok, akik garantáltan felkavarják az állóvizet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik