Szórakozás

Remegett és majdnem elájult az RTL-es

VV Attila taktikusan játszott a tegnap esti kihíváson is. Úgy tett, mint ha nem Verát akarná kihívni, és amikor már mindenkiben megállt az ütő, mégis az ő nevét mondta ki.

Egyelőre megtippelni sem lehet, hogy Attila vagy Vera a szimpatikusabb a nézőknek, ki kapja majd a játék folytatásához elegendő szavazatot vasárnap. Az biztos, hogy egyikük számára befejeződik a ValóVilág, míg a másiknak nagy esélye van arra, hogy bekerüljön a fináléba, amely egy hét múlva lesz.

A tegnapi kihíváson Attila annyira ideges volt, mint még soha. Azt mondta, hogy remeg keze, lába, kiszáradt a torka, dadogott. Állítása szerint az élő adás miatt is nagyon izgult, de a választása miatt még jobban. Nem titkolta, olyan embert szeretne párbajra hívni, akit biztosan le tud győzni. Számára ez a döntés azért is nehéz, mert a többiekkel ellentétben még sosem párbajozott, így azt sem tudhatja, mit gondolnak róla a nézők, szeretik, vagy gyűlölik. Bár Attila a kihíváskor Seherezádé, Csaba és Vera ellen is felhozott olyan érveket, amelyek miatt haragszik rájuk, végül mégis legnagyobb riválisára, Verára tette a zöld kendőt. A lány nem lepődött meg, számított erre a döntésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik