Szórakozás

VV Leonidasz elítéli volt játékostársa tettét

Nem csillapodnak a kedélyek VV Zsuzsi legutóbbi botránya óta. Az ex-villalakó újságírót vert, amiért még az ismert emberek is elítélik.

Szinte nincs olyan ember, akinél ne verte volna ki a biztosítékot VV Zsuzsi legutóbbi balhéja. Mint ismeretes, a ValóVilág egykori szereplője az egyik budapesti bevásárlóközpontban bántalmazott egy újságírónőt. Bár a hölgy igazat írt róla, Márki Zsuzsi úgy véli, negatív színben tüntette fel a cikkben. Ezért pedig fényes nappal és puszta kézzel vett elégtételt.

A bántalmazásról VV Zsuzsi barátnője videót is készített, mely percek alatt bejárta az internetet. Szabó Zsófi az elsők között szólalt fel a felvétel láttán: “Felháborító! Remélem, ahogy a média ‘segített’ jobbá tenni a szánalmas életét, úgy segít majd elérni, hogy megkapja méltó büntetését!” – írta közösségi oldalán a Jóban Rosszban színésznője, akinek példáját Sarka Kata is követte: “Egészen elképesztő, aljas, mocskos dolog egy másik embert bántani! Ráadásul Somogyi Nóra csak a munkáját végezte! Remélem, hogy börtönbüntetést kap ezért ez a szar alak.”

Azonban nemcsak Katáék, hanem volt villatársai is elítéli Márki Zsuzsi tettét.
“Megértem, hogy felháborodott, hiszen én is feldühödöm, ha valótlant írnak rólam. Persze nem így. Azt, hogy Zsuzsi ezt ily’ módon intézte el, teljesen elítélem. Sajnos ő ilyen, nála ez bizonyult megoldásnak” – árulta el VV Leonidasz, akit korábban gyengédebb szálak is fűztek Zsuzsihoz, de már jóideje nem tartják a kapcsolatot.

VV Zsuzis volt villatársa, a BeleValó műsorvezetője, Anikó sem jegyzi már a balhés lányt.
“Nem beszéltem Zsuzsival a villalét óta. Talán egyszer találkoztunk, de semmi több. Mivel minden erőszakos cselekedetet elítélek, így ezt is. Soha életemben nem verekedtem, és nem bírom elviselni, ha másokat bántalmaznak” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Anikó, aki alig talált szavakat volt villatársa tettére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik